onsdag 13 februari 2013

Tradingspel nummer 33: Shakhtar Donetsk - Dortmund

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 25% av den totala risken

Resultat: RÄTT !!! Visserligen en liten vinst, men en säker sådan :)

Kommentar/Analys:


Då var det dags för match mellan Shaktar Donetsk och Dortmund. På förhand känns det som en riktigt underhållande match men tyvärr kommer den att hamna i skymundan för Real Madrid - Manchester United. Men det kvittar, här ska ändå tjänas nya fräscha pengar !

De flesta lagen som är kvar i Champions League spelar också ligafotboll till vardags, men Shaktar är inte inne i sin säsong inu. Om detta är en fördel eller nackdel låter jag vara osagt men men har iallafall spelat en hel del träningsmatcher på sistone och i dessa har man imponerat. Nu kanske segrar mot t.ex IFK Göteborg inte imponerar så mycket men man har även besegrat lag som Zenit, CSKA Moskva och Rosenborg.

Man ska även ta med i beräkningen att Shaktar kom tvåa bakom Juventus i CL gruppspelet före förra årets mästare Chelsea. Det finns stor potential i laget och man har vassa målskyttar som exempelvis Alex Teixeira och Luiz Adriano. Tyvärr lämnade Willian klubben den 31:a januari 2013 för spel i Anzhi Makhachkala och det är ett avbräck då han har gjorde flest mål för sitt Shaktar i gruppspelsfasen av Champions League.


Dortmund gick inte att känna igen mot Hamburg i helgen. Förlust med 1-4 på hemmaplan !!! Det händer inte varje dag... Laget fick en bra start med ett 1-0 mål men sen gick det mesta snett. En utvisning satte även käppar i hjulet. Men spelarna hade kanske hade redan tankarna på dagens möte ?

Innan förlusten mot Hamburg så hade laget producerat 14 mål på 4 matcher så det finns inget att klaga på i det offensiva spelet. Dortmund söker revansch efter debaclet mot Hamburg men det lär inte bli lätt mot Shaktar. Med lirare som Jakub Blaszczykowski (9 mål i ligan) och Robert Lewandowski (14 mål i ligan och 4 mål i CL) så blir Dortmund att räkna med och där finns även optimister som säger att Dortmund kommer att vinna hela turneringen. Även det låter jag vara osagt...

En spelare som kommer att vara extra taggad till kvällens möte är Robert Lewandowski. Detta är nämligen hans sista match på ett bra tag då han ska avtjäna en avstängingen på 3 matcher i ligaspelet innan han får lira igen.

Jag vill även passa på att påminna alla om att sports trading produkten SPORTZ ingår utan extra kostnad (värde 4980 kr i vanliga fall) när man köper Fotbollspengar 5.0 innan den 28:e februari. Jag själv erbjuder 24-timmars support till alla som väljer att köpa sitt exemplar av Fotbollspengar 5.0 via den här sajten. Jag kommer själv ihåg hur mycket nytt det var att sätta sig in i i början och då kan det kännas tryggt att ha någon att ställa tusentals frågor till :)

För övrigt så ingår även en E-bok som kommer att innehålla 5 extremt lönsamma tradingstrategier för att tjäna pengar på hästkapplöpning. Men support och E-boken ingår endast till den 28:e februari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar