måndag 25 februari 2013

Tradingspel nummer 45: Lazio - Pescara

Tradingmetod: Storfavoritsmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Lazio besegrade Münchengladbach i förra veckans Europa League match och man är därmed vidare i turneringen. Vinsten var antagligen extra skön då laget inte har vunnit i ligaspelet sedan den 13:e januari. 3 förluster och 2 oavgjorda har det blivit och sist blev det storförlust med 3-0 mot Siena på bortaplan...

Hemma är man mer stabila. 9 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster har det blivit hittills under säsongen. I bortamatchen mot Pescara så vann man med klara 0-3.

Pescara har det tungt i Serie A och man har för dåligt material för att hålla sig kvar i högsta ligan. Men än har man inte gett upp och det är "bara" 5 poäng upp till säker mark. Ju längre säsongen går, desto viktigare blir varje enskild match. Men man lär få kämpa stenhårt om det ska bli fortsatt spel i Serie A tills nästa säsong.

På de 6 senaste matcherna har man 5 förluster och 1 oavgjord match. Poängen kom mot Palermo som är det enda laget som ligger nedanför Pescara i tabellen... Så kanske inget att skryta med precis.

2-2-8 är den dystra bortastatistiken och man har bara lyckats producera 8 mål framåt.

4 kommentarer:

 1. Klockrent! Enkel vinst och nytt klirr i kassan. :)

  Extra roligt med den här metoden som jag inte själv använder särskilt ofta.

  Du vet att jag gillar dina tips och gärna spelar efter dem, men jag vill ändå passa på att igen tacka för bra analyser och tips på spelmetoder i de olika matcherna!

  JanneO.

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat Rasmus! Tack för bra analys!

  SvaraRadera
 3. Det uppskattas mycket när jag får en sån kommentar. Det är ju till mina läsare som jag rekommenderar spelen och det blir roligare att publicera tradingspel om jag får respons :)

  Det kvittar om det är positiv eller negativ respons, alltid kul när man engagerar sig.

  SvaraRadera
 4. Nöjet är på min sida. Tack för en trevlig kommentar :)

  SvaraRadera