torsdag 21 februari 2013

Tradingspel nummer 41: Genk - Suttgart

Tradingmetod: 15 Minuters Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Kvällen bjuder på returmöte ifrån Europa League och för många lag gäller OFFENSIV fotboll om man inte ska åka ut ur turneringen. Ett av lagen som måste framåt är Stuttgart då första matchen slutade 1-1. Genk har alltså med sig ett viktigt bortamål och skulle matchen sluta 0-0, då går Genk vidare.

Jag tror att Stuttgart får stora problem ikväll. Jag blev därför lite förvånad över hur högt odds man i skrivande stund får på hemmalaget. Hos Betfair ligger det runt 3,3 och det är sanslöst högt i mina ögon!

Genk spelar på hemmaplan och kan spela avslappnat. Samtliga lag som besöker Cristal Arena säger exakt samma sak efter matchen. Det är en riktigt jobbig arena att spela fotboll på och hemmastödet är enormt. Någon kanske såg Milan - Barcelona igår ? San Siro kan vara en ogästvänlig plats för de flesta lag och det har nog Barcelona lärt sig nu. Stödet är massivt !

Något liknande gäller Genks hemmaplan. Visst, det får inte plats lika mycket folk som på San Siro men det brukar vara ungefär samma decibelnivå vid varje match...

Stuttgart lär inte känna sig så extremt välkomna och buropen kommer att hagla när laget försöker anfalla. Det kan vara psykiskt påfrestande att höra det under 90 minuter.

Tittar vi på form så har Genk 3 raka segrar i ligaspelet och Stuttgart lyckades i senaste matchen vinna. Innan dess hade man 5 raka förluster och under dessa matcher producerade man endast 3 mål framåt.

Med dessa förutsättningar så kan man ju tro att oddset på vår marknad, när det gäller 15 minuters metoden, ska vara lågt. Men de är det verkligen inte och jag hugger direkt !!! 6-7 units rekommenderar jag att investera.

Efter gårdagens snöpliga förlustspel så är jag på jakt efter snabb revansch. Allt talar för detta idag och till ett fantastiskt bra odds !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar