torsdag 21 februari 2013

3 medlemskap finns kvar för endast 1000 kr

2 kunder har redan utnyttjat superrabatten som jag under en begränsad tid erbjuder på succéprodukten Fotbollspengar 5.0 och därför finns det endast 3 exemplar kvar till detta pris. Det är 7 dagar kvar av kampanjen men är man intresserad av att köpa så bör man agera snarast. Annars så finns risken att man blir snuvad på rabatten och det vore inte särskilt trevligt.

Vill man vara 100% säker på att få sina inloggningsuppgifter innan helgens alla fotbollsmatcher så bör man köpa sitt exemplar av FBP 5.0 idag. Helger är "The Holy Grail" för oss sports traders och både jag och många andra som använder metoderna från Fotbollspengar 5.0 drar in riktigt sköna tusenlappar på helgerna. I början blir givetvis "ett par tusenlappar" ganska svårt då man först ska bygga upp sin bankrulle. Men 100-200 kr per dag (beroende på utbudet av fotbollsmatcher) borde inte bli några problem med en begränsad bankrulle :)

Och jo, förluster ingår också. Det är totalt omöjligt att vinna på varje spel. Vissa dagar går inte som man har tänkt sig och då gäller det att minimera sina förluster på bästa sätt. Just detta och mycket mer får man lära sig när man läser igenom materialet inuti FBP 5.0.

Mer information om hur du tar del av erbjudandet hittar du HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar