fredag 8 februari 2013

Helgen ser lovande ut !

Efter ett uppehåll på trading fronten den här veckan så ser jag verkligen fram emot helgens alla matcher ! Det har spelats landskamper i veckan som har gått och dessa matcher undviker jag till varje pris. Finns absolut ingen logik alls... Visst, det kliade i fingrarna att inte trada när utbudet av landskamper var enormt, men jag skrev istället upp mina valda strategier på ett papper och följde matcherna.

Slutresultatet ?

2/3 matcher slutade med förlust.

Då känns det inte riktigt lönt att lägga tid på det. Istället bör man lägga tid på att undersöka formkurvor, skador, avstängningar, hemma- och bortaform osv på de olika ligamatcherna. Jag har samlat statistik hela veckan så i helgen lär här presenteras de allra bästa tradingspelen genom tiderna ! Kanske lite och ta i, men nästan iallafall.

Utbudet ikväll ser ganska lovande ut också men då jag har annat planerat så får matcherna vila ikväll. Kör All In på lördag och söndag! Glöm inte att kika in under morgondagen då tradingspel och givetvis Topptips förslag kommer att publiceras.

Lite off topic, men igår fyllde jag 24 år !

Om ni vill, vågar och kan så vore det inte fel att skriva grattis. Bara ett litet förslag :)

4 kommentarer:

 1. Stort GRATIS Rasmus till 24-års dagen och gratullerar för dina framgångar....jätte roligt! Jag gav min röst till dig på Betsson och tycker att du är best och hoppas att jag blir också lite bättre trader med din hjälp:)

  SvaraRadera
 2. Grattis till dig !
  Läser din blogg med nöje. Fortsätt som du gör.

  mvh Per

  SvaraRadera
 3. Tack för gratulationen och även för din röst hos Betsson Sunita :)

  Jag hoppas kunna hjälpa dig att bli en riktigt framgångsrik sports trader!

  SvaraRadera
 4. Tack för det Per :) Alltid lika roligt när bloggen blir uppskattad.

  SvaraRadera