onsdag 20 februari 2013

Utöka din nuvarande inkomst med pokerspel på nätet

Pokerboomen nådde Sverige för bara något år sedan och då verkade som om de flesta hängde på tåget. Poker, och helst varianten Texas Hold'em, blev omåttligt populär och jag kommer själv ihåg hur hög spänningen var när man loggade in och "slog sig ner" vid pokerbordet. Man kände sig odödlig och nu skulle det tjänas storkovan!

Ni förstår säkert hur det gick. Är man så naiv och tror att man ska kunna tjäna pengar på poker utan någon erfarenhet av spelet så borde man verkligen tänka om. Jag hade ju sett på European Poker Tour på TV och även bitar av världsmästerskapet på Youtube. Det var min så kallade erfarenhet när jag besökte ett pokerbord för allra första gången.

En sak som fascinerade mig väldigt mycket var att bluffa. Man behövde inte ens ha en bra hand för att ta hem potten och det lät ju för bra för att vara sant. Men jag kom ganska snabbt till insyn att man inte kunde bluffa särskilt mycket utan att åka på en förlust. Iallafall inte när det gällde borden med begränsad limit.

Min "pokerkarriär" har egentligen aldrig tagit slut, men tankarna om att tjäna hundratusentals kronor varje månad har försvunnit. Men jag är fortfarande en aktiv pokerspelare och oftast kan jag plocka ut fina extrapengar varje månad. Det involverar inga större summor. Runt 100-200 Euro brukar det ligga på och det är jag väldigt nöjd med. Nuförtiden spelar jag poker för att det är otroligt roligt och spännande, inte för att tjäna pengar. Sen jag ändrade mitt tankesätt så har det även skett en förändring i mitt spel.

Förlorar jag så tar jag det med en klackspark. Innan så kunde jag sitta och vara irriterad en bra stund på en dåligt spelad hand, men nu går jag vidare och börjar om på nytt. Det handlar inte om hur det går i varje hand, utan man måste tänka långsiktigt.

Pokerklienten hos William Hill är nedladdad


Där finns hundratals olika företag som "slåss" om pokerkunderna på webben. Det kan därför vara svårt att välja. Företaget William Hill erbjuder poker på nätet till alla sina kunder. Detta är egentligen ett traditionellt spelbolag från England men dem har utökat sitt "spelsortiment" de senaste åren med t.ex poker- och casinospel. Jag själv registrerade ett nytt spelkonto när jag såg deras TV reklam om att nya kunder fick 1000 kr i oddsbonus.

Att spela på olika sporter ligger mig varmt om hjärtat men det tog inte så lång tid innan jag laddade ner William Hills pokerklient. Nya spelare får upptill €1500 i välkomstbonus och det tackade man inte nej till.

Jag är väldigt nöjd över mitt val. William Hill är ett etablerat företag och man växer sig allt större och starkare för varje dag som går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar