tisdag 19 februari 2013

Tradingspel nummer 39: Barnsley - Wolverhampton

Tradingmetod: Variant 2 på Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Första = Helförsäkring Andra = Helförsäkring

Resultat: RÄTT !!! 11 RAKA VINSTER !!! Rekordet ligger på 13 eller 14. Min förhoppning är att kunna slå det innan förlusten kommer :)

Kommentar/Analys:


Snacka om ångestladdat möte ! Barnsley parkerar strax under det fruktade nedflyttningsstrecket och Wolverhampton hittar vi strax över nedflyttningsstrecket. Det skiljer endast 1 poäng mellan lagen men Barnsley har en match mindre spelad. Som ni förstår så är dagens möte fruktansvärt viktigt och detta är en sån match där det är viktigare att inte förlora än att vinna.

Det ser trevligt ut för hemmalaget om vi tittar på formen. De senaste 3 matcherna har slutat med 3 raka vinster och 2 av dessa har kommit på bortaplan. Först 1-2 mot Blackpool och sist blev det 2-3 mot Middlesbrough. Innan dess besegrade man Millwall med 2-0 på hemmaplan. Laget har inte förlorat sen den 12 januari och nytt hopp har tänts om nytt att fixa nytt kontrakt. 7 segrar på de 8 senaste matcherna är annan imponerande fakta.

Wolverhamptons form är åt andra hållet. Laget har inte vunnit sedan den 21:a december 2012 och nu börjar det verkligen bli kris i klubben! Man har sjunkit som en sten i tabellen och grunden till detta är försvarsspelet. Man släpper allt som oftast in mål och då man inte gör speciellt många (20 på hemmaplan och 17 på bortaplan) så blir det logiskt nog svårt att vinna eller rentav ta poäng i matcher.

Wolves försvar får se upp med Jason Scotland i Barnsley. Han lär nog kunna ställa till det rejält ikväll.

Då det är en match som är så otroligt viktig + att det är två bottenlag som möts så rekommenderar jag medelinsats. Talar vi i units så skulle jag föreslå 5/10 units.

Riskera aldrig hela eller stora delar av din totala bankrulle hos Betfair. Spela smart. Då blir det en enkel sak att få kontot att växa vecka för vecka med metoderna ifrån Fotbollspengar 5.0 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar