fredag 22 februari 2013

Tradingspel nummer 42: Niort - Le Mans

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Första = Helförsäkring Andra = Halvförsäkring

Resultat: JADÅ !!! Här kunde man enkelt ta betalt och vinna lite fredagscash.

Kommentar/Analys:


Niort har endast en hemmaförlust den här säsongen och den kom emot Sedan den 18:e december 2012. Den kampen slutade 1-3. Annars så har man 3 segrar och 8 oavgjorda. Laget kan få betala ett högt pris för att man inte lyckas vinna oftare på hemmaplan. Det skiljer bara 3 poäng ner till Arles-Avignon som parkerar strax under det fruktade nedflyttningsstrecket.

Tittar vi på dagsformen så är den mycket god med bara 1 förlust på de senaste 6 matcherna.

Le Mans har spelat in 1 poäng mindre än Niort och har därför 27. 2 ner till strecket. Laget har svårt att vinna på bortaplan och det skvallrar raden 1-4-8 om. Tittar man på målproduktionen så är den under all kritik. 7 mål på bortaplan under säsongen 2012/2013 är på tok för dåligt... I 61,5% av matcherna har man inte lyckats med att göra mål!

Det var även evigheterna sen den senaste, och även den enda, vinsten kom på bortaplan. Man är nu uppe i 9 raka matcher utan vinst.

På måndag är det löning för de flesta, men jag tjuvstartar och tar förhoppningsvis redan betalt ikväll :)

2 kommentarer:

 1. Hej! När skriver ibland att du förlorat din trading spel så undrar jag om du förlorar hela insatsen eller bara en del? Du kan svara i procent hur mycket du förlorar. Tackar för hjälpen

  SvaraRadera
 2. Tjena,

  Hade jag förlorat hela min insats så hade det inte varit sports trading längre. Då hade det varit 100% gambling och det hade aldrig fungerat i längden.

  Går det "åt fel håll" så måste man koppla på "säkerhetstänket" omedelbart. Annars kan det minst sagt bli svettigt.

  Detta förklaras inuti Fotbollspengar 5.0 materialet på ett enkelt och bra sätt. Går det emot så gäller det att alltid landa mjukt så att säga.

  Det kan vara svårt att ta en förlust. Inte minst i början. Man har ju sin stolthet... Men ibland så måste man inse att tradingspelet man hade hoppas vinna pengar på inte var det bästa, och då ska man ta sig ut. Även fast det innebär en förlust.

  Annars så kommer ens sports trading karriär snart att vara över.

  Jag kan inte svara i procent hur mycket förlusterna blir för det varierar från match till match väldigt mycket. Men jag förlorar ALDRIG hela insatsen.

  Då jag har byggt upp en hyfsat stor bankrulle så spelar jag med relativt höga summor. Då är det ännu viktigare att "försvara" sina tradingspel.

  SvaraRadera