lördag 16 februari 2013

Tradingspel nummer 36 och 37: Marseille - Valenciennes

Tradingmetod: Resultatmetoden 1 och No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: DUBBELRÄTT !!! Åttonde och nionde raka vinsten med Fotbollspengars metoder !!!

Kommentar/Analys:


Då beger vi oss till den Franska Ligan som med Zlatan Ibrahimovics intåg plötsligt har blivit intressant. Men man ska inte ta i för mycket då de flesta franska ligamatcher är rätt trista... Men sak samma, det går att hitta prisvärda tradingspel och idag har jag faktiskt lyckats hitta 2 olika i samma match! Är inte speciellt vanligt.

Marseille (3:a i tabellen) tar emot Valenciennes (11:a i tabellen) och motivationen står hemmalaget för då man jagar Lyon och Paris i toppen. Man ligger 2 poäng efter Lyon och hela 8 poäng efter Paris. Det blir oerhört svårt att knipa mästartiteln denna säsong men skam den som ger sig.

Till dagens match så har Marseille bekymmer då både Jordan Ayew (7 mål i ligan) och André Ayew (även han parkerar på 7 mål) (Yes, de är bröder) saknas. Man förväntas även sakna ett par andra viktiga pjäser och mer information om detta hittar du i den här reken.

Matchen går In-Play hos Betfair så därför väljer jag, som vanligt, att spela precis likadant som i exemplet hos Fotbollspengar 5.0 med Resultatmetoden 1. Även No4-Strategin spelas och med tanke på förutsättningarna så blir det hög insats med båda metoderna.

Full fart mot den åttonde och nionde raka tradingvinsten !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar