lördag 23 februari 2013

Stryktipset - Tips SM - Vecka 1

Idag är det äntligen dags för Tips SM igen ! Detta är en tävling som anordnas av Svenskaspel varje år och det håller på i 6 veckor. För att deltaga så måste man varje vecka lämna in ett system på 64 kr (6 halvgarderingar) där man knåpar ihop en Stryktipsrad.

Vinnaren tar hem 250.000 kr i rena kontanter samt en fotbollsresa till Premier League premiären säsongen 2013/2014. I resan ingår givetvis allting. Men även 2:an, 3:an 4:an och den som hamnar på en 5:e plats belönas med riktigt fina priser.

Man kan välja att delta individuellt eller i lag. Eller båda :) Det väljer man själv.

Man ska inte skryta, men år 2009 så lyckades jag bli butiksmästare hos mitt lokala spelombud. För det fick jag en riktigt fin pokal samt en snygg Stryktips tröja. Konkurrensen var inte precis mörande men kul att vinna något iallafall. I huvudtävlingen hos Svenskaspel så har det inte gått riktigt lika bra. Men det ska jag råda bot på detta året är det tänkt.

Här nedanför hittar ni mitt Tips SM förslag för vecka 1 av tävlingen. Jag hoppas, precis som alla andra, på att starta tävlingen med de magiska 13 rätten...

Idag hoppar jag över Topptipset då det ser rätt trist ut.


Resultat: 7 rätt. 

Jag passar på att önska alla ett stort LYCKA TILL men egentligen är det inte lönt ni deltar i tävlingen för jag hade nämligen tänkt att vinna hela tjutaballongen ! Men chansen finns ju att jag misslyckas så mitt förslag är att lämna in en rad ändå. Du vet, för säkerhets skull :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar