torsdag 28 februari 2013

TÄVLING - Ta chansen att vinna 1000 kr

Förutom Fotbollstradaren.com så driver jag ett par andra webbplatser och en av dessa är Artikelparadis.se. Under mars månad så har jag beslutat mig för att köra igång en tävling där förstapriset kommer att vara 1000 svenska kronor! Artikelparadis är en så kallad artikelkatalog där vem som helst kan bli medlem och därefter skicka in artiklar.

Själva meningen med detta är att man ska "bädda" in länkar i sina artiklar som pekar tillbaka till ens egna webbplatser för att på så sätt få mer trafik och även för att göra sin sajt starkare i t.ex sökmotorns Google ögon. Ju fler, och desto starkare länkar en sajt har, desto större är chansen att man syns högt upp i sökresultaten hos Google.

Så om du driver en egen webbplats vore det ingen dum idé att registrera ett konto hos Artikelparadis. Ett konto är givetvis helt gratis att skaffa och det kommer ALDRIG att kosta en enda krona. Inte nu, och inte i framtiden.

Man kan öka sina vinstchanser genom att länka tillbaka till Artikelparadis och mer om detta finns att läsa här.

Jag hoppas att så många som möjligt vill joina tävlingen för en tusenlapp extra i "lön" vore väl inte fantastiskt fel ? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar