söndag 24 februari 2013

Tradingspel nummer 44: Atalanta - Roma

Tradingmetod: Falska Favoriter

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Första = Helförsäkring Andra = Helförsäkring

Resultat: ÄNNU EN VINST I SAMLINGEN !!! Det går minst sagt bra just nu :)

Kommentar/Analys:


Atalanta får inte riktigt till det i ligaspelet. Man har svårt att vinna matcher och efter den efterlängtade segern mot Palermo den 3:e februari så spelade man 0-0 mot Catania och i senaste matchen blev det 2-1 förlust mot Torino efter att Torino skyfflade in segermålet i slutet på av matchen. Man har inte riktigt marginalerna på sin sida.

Men i Bergamo är laget oftast svårspelat och de flesta motståndare får problem som kommer på besök. 4 raka hemmamatcher utan vinst oroar dock en del.

Efter 4 förluster och 2 oavgjorda så lyckades Roma äntligen vinna i förra matchen. Segern kom inte mot vilket lag so helst, utan mot serieledarna Juventus! 1-0 slutade kampen efter mål av Mr Roma himself, Fransesco Totti. På bortaplan går det däremot trögare. 5 raka utan vinst är man uppe i.

Idag lär det bli tufft att vända den trenden. Roma saknar nämligen Totti och De Rossi på grund av avstängning. Man har även Destro och Castan på skadelistan. De sistnämda kanske inte har så stor betydelse men Totti och De Rossi utgör en hel del av Romas anfallsspel och det lär märkas i dagens match!

Vädret förväntas bli rätt ruggigt och planen bör inte vara i bästa skick. Den som "förlorar" mest på detta är Roma då Atalanta borde vara mer vana vid att spela på lite sämre underlag.

Tradingmetoden "Falska Favoriter" talar egentligen för sig själv och den måste bara testas med dessa förutsättningar!

Idag är det 4 dagar kvar av superkampanjen på Fotbollspengar 5.0. Det finns fortfarande kvar 3 medlemskap för den som är intresserad. Efter den 28:e februari, eller när 5 har sålts, så kommer priset att återgå till det ordinarie igen så skynda att fynda innan det är för sent! Läs mer om erbjudandet genom att klicka dig in här.

2 kommentarer:

  1. Hur kunde man vinna denna match när Roma vann 2-3?? Hade inte mycket chans att gröna eller hur gjorde du?.....MVH/Suza

    SvaraRadera
  2. Det var inga som helst problem att gröna ut då Atalanta gjorde det första målet :)

    Då ska man INTE sitta kvar med sin position. Gör man detta så förlitar man sig på turen och då är det betting, och inte sports trading, man håller på med.

    SvaraRadera