onsdag 13 februari 2013

Varför man bör använda Led lampor till sin bil

Led lampor har på senare år ökat explosionsartat i våra hem och detta beror till stor del på en enda sak. Dessa lampor drar mycket mindre ström i jämförelse med traditionella glödlampor. Vi människor är rätt så lika när det gäller att spara in pengar i hushållet och det är något som de flesta strävar efter. Varför ska man gå och betala för något som egentligen är överflödigt ? Det känns inte helt OK om du frågar mig...

Jag själv är en aktiv köpare av alla sorters Led lampor men jag ser en stor nackdel. Oftast är inte ljuset lika starkt om man jämför med en vanlig glödlampa. Där finns naturligtvis undantag men de lampor som jag har inhandlat har inte riktigt kommit upp i den standarden. Ibland behöver man ha ett riktigt bra och stabilt ljus och där finns den svaga punkten när det gäller Led.

En annan grej som jag har märkt är att lamporna har en tendens att bli överhettade. För något år sedan så köpte jag en Led lampa som jag placerade i sovrummet för att kunna se texten när jag låg och läste men den blev så fruktansvärt varm så det kändes inte säkert att ha den där... Men även här, det gäller inte alla lampor och idag är nog det problemet åtgärdat skulle jag tro.

Använd Led lampor till din bil


Ska jag vara ärlig så har jag inte ägnat en enda tanke åt att man kunde använda Led lampor i sin bil. Men efter att ha läst runt lite på nätet så insåg jag att detta är ganska vanligt. Jag kör själv en Saab och jag har ingen aning om vad den har för lampor. Det är inget som har intresserat mig precis mycket, men man får väl gå ut och kolla läget.

För att läsa mer om detta ämne så rekommenderar jag att du beger dig till Ljustemas sida som handlar om Led lampor bil. Här finns ett stort utbud av Led lampor och man kan även enkelt beställa hem dem om man så önskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar