onsdag 27 februari 2013

Tradingspel nummer 46: Middlesbrough - Chelsea

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: RÄTT !!! Inte helt optimalt scenario, men man kunde ändå vinna lite nya cash !

Kommentar/Analys:


Då var det dags för match i den femte omgången av engelska FA-Cupen. Mitt kära Chelsea åker till Riverside Stadium där Middlesbrough står som värdar. Det lag som tar sig vidare ställs mot Man United i kvartsfinalen... Bara det räcker antagligen som bränsle för att ge det där lilla extra.

I The Championship så släpper "Boro" in en hel del mål. Man är uppe i 52 insläppta på 34 matcher. Det är bara Bristol City (sist i ligan), Petersborough (nästsist), Barnsley, Ipswich och Huddersfield som har släppt in fler mål. Laget ligger strax under Playoff-plats till Premier League och vad är egentligen viktigast ? Att lägga allt krut på FA-Cupen eller att göra ett helhjärtat försök att nå PL ?

Men inte varje dag man får finbesök på Riverside så motivationen lär finnas där. Tittar vi på form så är den allt annat är grym just nu. 1 vinst på de 9 senaste matcherna i ligaspelet ! 4 inspelade poäng på dessa matcher har det blivit och det är riktigt risgt.

Idag kommer en hel del spelare att saknas på grund av olika anledningar och dessa är McEachran (utlånad från just Chelsea), Dyer (har redan spelat för QPR i FA-Cupen denna säsong), Ameobi (har spelat för Newcastle i FA-Cupen denna säsong), Lukas Jutkiewicz, Jonathan Woodgate, Stuart Parnaby, Justin Hoyte och Julio Arca. De två sistnämda missar förmodligen matchen. Källan till informationen hittar ni HÄR.

Så det är ett lag med kass form utan många viktiga pjäser som ska ta sig an förra säsongens FA-Cup vinnare.

Chelseas form är tveksam. I förra veckans EL match tog man sig vidare med ett nödrop efter sent kvitteringsmål av Eden Hazard. När man sedan mötte Man City i söndags så blev det förlust med 2-0. Man är utslagna ut Champions League sedan tidigare, man blev utslagna ur Ligacupen, man har ingen chans att vinna Premier League längre. Vad finns då kvar som man borde satsa på ?

Just det, FA-Cupen. Ska "Rafa" Benitez ha kvar sin stolthet efter avslutad säsong så bör han satsa på att vinna FA-Cupen. Men visst, fokus ligger givetvis också på att knipa en CL plats i ligan tills nästa säsong. Vinnaren av FA-Cupen får en direktplats till Europa League men det är nog inget som lockar speciellt mycket. Vem vill spela i en B-turnering när man kan spela i en A-turnering ?

Chelsea förväntas ställa upp med ett starkt lag. Allt annat vore dumdristigt. Detta är en match där "Säkerhetsbältesmetoden" bör passa ganska bra och en ny tradingvinst ligger och väntar runt hörnet :)

För dig som är intresserad av Fotbollspengar 5.0 till ett riktigt schysst pris är det hög tid att agera nu! Erbjudandet försvinner när vi går över till mars månad och just nu finns det bara 2 medlemskap kvar innan 5 är sålda. Klicka dig in här för mer detaljer om supererbjudandet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar