måndag 11 februari 2013

Total Football Trading

Jag har under ungefär en veckas tid läst runt lite på nätet om sports trading produkten Total Football Trading och hur bra strategierna egentligen är. Det är givetvis svårt att bilda sig en egen uppfattning om man inte har tillgång till materialet men det är alltid kul och läsa om vad andra tycker.

Jag blev positivt överraskad då de flesta köpare är överrens om att produkten levererar och det är inte många som har begärt pengarna tillbaka. Det kan man nämligen göra då köpet görs genom Clickbank. När man handlar genom Clickbank så har man alltid 60 dagar på sig att testa och utvärdera om produkten håller vad den lovar och är man av någon anledning inte nöjd så får man tillbaka alla sina pengar till sitt konto.

På så vis har jag kunnat testa ett dussintals sports trading produkter utan att behöva köpa grisen i säcken.

Vad är Total Football Trading ?


Vid köp så får man tillgång till 10 olika tradingmetoder som man kan använda för att tjäna pengar på oddsbörsen Betfair. Metoderna involverar både Pre-Match trading och In-Play trading. Av det jag har läst så verkar det som om Pre-Match strategierna ska vara relativt säkra och de flesta tjänar pengar på dom i längden.

Betting System Truth har testat metoden "The Paper Chaser" och det med väldigt positiva resultat. Jag rekommenderar att läsa deras recension. Metoden är en Pre-Match strategi och går ut på att man ska låsa in sin profit redan innan fotbollsmatchen har börjat.

Förutom The Paper Chaser så får man tillgång till 9 andra tradingmetoder och dessa är:

The Football Day Trader

The Power Hour Method

The Double Bubble Method

The In & Out System

The Golden Goal

The Silver Goal

LTD Reloaded

The Bosman Method

The Underdog Method


Man måste berömma personerna bakom Total Football Trading för deras påhittiga namn :)

Som bekant så använder jag mig av samtliga tradingstrategier från Fotbollspengar 5.0 och enligt mina tester genom åren så har jag tjänat mest på detta. Jag har som sagt testat ett antal sports trading produkter som man kan köpa på nätet och de flesta har varit så kassa så jag inte ens har orkat skriva om dem här på bloggen. Så jag hoppas verkligen att Total Football Trading kan bevisa motsatsen.

Jag ska nämligen köpa produkten idag och lusläsa hela materialet. Ska minst sagt bli spännande!

8 kommentarer:

 1. Hej Rasmusra
  Bra tips det med totalla footboll trading men det verkar vara bara på engelska......synd, synd---jag kan inte lita på mina engelska kunskaper och måste tyvvär avstå av detta. Däremot om du skulle se eller höra att man kan få tag någonstans åtminstone på enskillda strategier även på svenska tipsa mig då,är du snäll. Jätte intressant! MVH/Sunita

  SvaraRadera
 2. Det stämmer tyvärr. Allt material finns endast tillgängligt på engelska.

  Det blir nog problem att få tag i dem på svenska. Jag hade gärna förklarat samtliga strategier på min blogg men skaparen av produkten hade då nog inte blivit särskilt nöjd...

  SvaraRadera
 3. Har du funnit någon favorit på total football trading?

  SvaraRadera
 4. Tjena Patrik,

  Jag har köpt produkten men jag har tyvärr inte hunnit läsa om tradingmetoderna inu.

  När jag har gjort detta så kommer jag givetvis att skriva ett inlägg om vad jag tycker och även hur det går att tjäna pengar med metoderna.

  Jag är mest intresserad av Pre-Match metoderna då jag redan har In-Play metoder ifrån Fotbollspengar 5.0 som levererar bra resultat :)

  SvaraRadera
 5. Du kan väll beskriva några styck på svenska också.....mycket tacksam för det:)

  SvaraRadera
 6. Tyvärr så hade det varit olagligt och jag hade nog fått stora problem om skaparna av Total Football Trading hade upptäckt detta.

  Men jag kommer att rekommendera spel med de olika metoderna här på bloggen. Finns en del som jag redan har testat med gott resultat :)

  SvaraRadera
 7. hej! Hur har det gått med Total football trading?

  SvaraRadera
 8. Tjena,

  Jag testade pre-match metoderna "paper chaser", "football day trader" och "power hour" igår och det blev lite blandade resultat. Har inte riktigt fått häng på det hela inu och det är därför jag inte heller skriver om dem inu.

  Men ska köra dessa metoder idag också och har redan valt ut några matcher i eftermiddag. Det ska bli spännande :)

  SvaraRadera