lördag 9 februari 2013

Tradingspel nummer 28: Dortmund - Hamburg

Tradingmetod: Variant 1 av Resultatjaktmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Här kör jag halvförsäkring

Resultat: SANSLÖST SCENARIO !!! Så går det när man är lite för kaxig... Riktigt irriterande...

Kommentar/Analys:


Det är inte ofta som jag publicerar tradingspel här på bloggen som involverar metoden Resultatjaktmetoden. Det beror lite på att den här metoden har visat sig vara extremt lönsam och även fantastisk rolig att använda In-Play ! Jag använder metoden väldigt frekvent i min sports trading och sedan 2009 kan jag räkna förlustmatcherna på en hand...

Det är en lite mer avancerad metod så det är väldigt viktigt att man följer instruktionerna i Fotbollspengar 5.0 materialet noggrant. Gör man detta så kommer man att tjäna pengar ganska enkelt varje gång och det är inte helt fel !

Dortmund är i kanonform! 4 raka segrar och sammanlagt 14 mål framåt. Det bådar gott inför Champions League nästa vecka. Man ligger på en 2:a plats i tabellen och det krävs mycket om man ska kunna knipa titeln från Bayern München. Men man vill säkerligen hålla sin 2:a plats och få en direktplats till CL nästa säsong.

Imponerande att man endast har släppt in 8 mål på hemmaplan. Alla lag vet nog att det finns lättare uppgifter än att vinna på Signal Iduna Park som för övrigt har utsetts till en femstjärnig fotbollsarena av UEFA. Där finns plats till 80.000 fanatiska hemmafans !!!

Hamburg förlorade sist mot Frankfurt och formen är tveksam. På bortaplan har man bara lyckats göra 9 mål under säsongen 2012/2013.

Det behöver inte sägas mer, en ny tradingvinst med Resultatjaktmetoden känns solklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar