tisdag 5 februari 2013

10/10 Fotbollspengar 5.0 är sålda - Kampanjerbjudandet är härmed avslutat

Jag blev väldigt förvånad över hur stort intresset det fanns för sports trading produkten Fotbollspengar 5.0. På mindre än 1 månad så gick samtliga 10 exemplar och det hade jag dock inte förväntat mig. Kändes riktigt kul att kunna erbjuda en rabatt på hela 500 kr plus min egen support. Har fått in lite frågor om när E-boken om hästkapplöpning ska vara färdig och tyvärr kan jag inte säga någon exakt tidpunkt. Men jag jobbar för fullt och enligt mig är det bättre om det tar lite extra tid än att jag skickar ut en halvfärdig E-bok som där egentligen inte finns något värde värde i att läsa.

Metoder och strategier som jag själv vet fungerar kommer endast att presenteras. Det kommer inte att vara 20-30 stycken. Jag har läst ett antal E-böcker där ett dussintals metoder har förklarats, men då är dem också "halvbra". Oftast slutar det med att man förlorar pengar i längden. Där kommer att finnas MAX 5 metoder som även kommer att förklaras in i minsta detalj.

Jag hatar själv när man får instruktioner som är lite luddiga. Man ska få en klar bild över hur man ska gå tillväga annars är det inte lönt att betala för en produkt.

Som sagt, alla som har köpt Fotbollspengar 5.0 under min kampanj kommer att få tillgång till E-boken först av alla. Så ni får en stor fördel.

Jag hoppas kunna erbjuda fler såna här kampanjer i framtiden och jag tackar för att så många visade intresse. Glöm nu inte heller full support från min sida ingår i priset så uppstår problem eller frågor så är det bara till att höra av sig.

Lyckas du inte tjäna pengar med alla metoder och strategier som finns i Fotbollspengar 5.0 så gör du fel. Det är 100% säkert. Ta då gärna kontakt med mig. Jag vill gärna hjälpa till så att alla kommer igång och tjänar storkovan på sports trading sajten Betfair :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar