lördag 16 februari 2013

Topptipset - Vecka 7 - LördagResultat: KASST !!! 5 rätt. Blackburn vann, Derby - Wolves kryssade och Ipswich vann. Utdelningen blev härliga 7891 kr... Grattis till alla som lyckades få ihop "åttan"

Lördag igen och det står FOTBOLL på schemat som vanligt. Utbudet är som alltid enormt och jag börjar med ett Topptips förslag. Känns som en klurig kupong på förhand. De 2 första matcherna hämtas ifrån FA-Cupen och resten och matcher ifrån The Championship. Detta brukar vanligtvis innebära en bra utdelning och förhoppningsvis har jag hittat lite fina skrällar idag. Blir inte så långa analyser på grund av tidsbrist.

Arsenal har CL möte med Bayern München på tisdag. Det starkaste laget lär inte starta. Blackburn har hittills haft en hyfsat enkel resa genom FA-Cupen och idag är det upp till bevis. Ligaformen är god och man är säkerligen nöjda med ett oavgjort resultat så man kan få chansen att slå ut Gunners på hemmaplan i omspelet.

Den andra FA-Cup matchen är riktigt svårtippad. Det känns som om det kan gå hursomhelst och en helgardering är i sin ordning.

Birmingham har inte förlorat på 4 matcher och det ser bra ut. Idag saknas tyvärr Marlon King (bästa målskytt i ligaspelet med 13 baljor) och även Nikola Zigic (näst bästa målskytt på 6 baljor) och det är givetvis riktigt tunga avbräck. Watford, 4:a i tabellen, ska vara det bättre laget och där finns inget fel på motivationen inför dagens fight. X2 känns solklart.

Crystal Palace vägrar att förlora på hemmaplan och det är tack vare hemmaspelet som man just nu ligger på en 5:e plats i tabellen. Formen är god och sist blev det 2-2 borta mot Watford. STARKT! "Boro" lyckades äntligen vinna i förra matchen med 1-0 mot Leeds men idag är det bortaplan mot ett av de allra bästa hemmalagen i The Championship. Tror att det blir för svårt. Bra spik!

Derby har en hel del defensiva avbräck inför dagens kamp och laget är sedan tidigare opålitligt. Wolves imponerar inte och börjar man inte ta poäng snart så lär League 1 bli verklighet nästa säsong. Tror att Wolves gör ett ärligt försök att ta 3 poäng idag med tanke på att 1 poäng är för lite. Med tanke på Derbys defensiva avbräck så finner jag värde i 2:an. Känns som en öppen match och det lär nog bli ett par mål som det känns. Men inget av lagen är egentligen nöjda med X så 1 2 får det bli.

Hull ligger på en 2:a plats i tabellen och är logiskt nog stor favorit inför mötet med Charlton. Men Charlton har visat sig vara rätt jobbiga att möta och med nästan 70% på en hemmavinst så måste jag bara testa helgardering. Hull känns inte alls som någon prisvärd vinnare.

När det gäller Ipswich mot Blackpool så kan en säker 2:a verka djärv, men jag fick feeling för Blackpool efter att ha läst Stryktips förslaget hos bloggen Spelanalysen.

3 raka förluster för Nottingham och bara 1 mål framåt. Formen kunde ha varit bättre. Ändå är man favorit mot Bolton idag... Boltons form är väl inte någon höjdare heller men i förra matchen besegrade man Burnley med 2-1. Känns som en väldigt öppen match. Men då hemmalaget har problem med målskyttet så talar X2 sitt tydliga språk enligt mig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar