fredag 1 februari 2013

Tradingspel nummer 26: Union Berlin - Sandhausen

Tradingmetod: Variant 3 på Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och helförsäkring på "resultat 2"

Resultat: NYA PENGAR PÅ BETFAIRKONTOT !!! :)

Kommentar/Analys:


Efter vinteruppehållet ska nu Bundesliga 2 starta igen och det gillar vi! Det är en väldigt trevlig liga när man är på jakt efter prisvärda tradingspel. Iallafall enligt min egen erfarenhet.

Union Berlin (sjunde plats i tabellen) tar idag mot Sandhausen (sjuttonde plats i tabellen) på hemmaplan. Innan uppehållet så spelade Berlin mot serieledande Braunschweig och där fick man se sig besegrade med 4-3. Men att göra 3 mål på serieledarna är en bedrift i sig. Inte minst på bortaplan! Innan dess hade man 3 raka segrar och man hade inte förlorat sedan den 28 oktober 2012 !

Sedan 21 september 2012 så har man sammanlagt 2 förluster ! Det är alltså ett väldigt stabilt lag. 9 insläppta mål på hemmaplan skvallrar även om en riktigt bra defensiv.

Sandhausen har det kämpigt. Ingen vinst på de 3 senaste matcherna och man har inte heller vunnit på bortaplan på 10 raka! Än så länge har man ingen bortavinst säsongen 2012/2013.

Man har bara lyckats göra 10 mål och samtidigt släppt in hela 26 mål på bortaplan. Nu borde det negativa vara slut ? Nää, laget har inte heller hållt nollan en enda gång på bortaplan den här säsongen. En annan detalj är att man bara har gjort öppningsmålet i sina matcher 1/10 gånger på bortaplan.

Där finns en rad olika tradingmetoder som man hade kunnat använda på den här matchen, men Variant 3 på Cashmakermetoden känns mest klockren. Som namnet på tradingmetoden antyder så är det en metod med stor potential om man väljer ut sina matcher med omsorg. Men det slipper alla som har skaffat sig ett exemplar av Fotbollspengar 5.0 då man enkelt och smidigt kan kopiera av mina spel :)

Nya pengar på Betfair kontot känns extremt troligt idag !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar