onsdag 20 februari 2013

Tradingspel nummer 40: Milan - Barcelona

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Här väljer jag en 75% försäkring

Resultat: FEL !!! Där sprack min fina svit på 11 raka tradingspel utan förlust... Men det är bara till att börja en ny vinnarserie :)

Kommentar/Analys:


Igår var det "stormatch" mellan Arsenal och Bayern München och idag riktar vi blickarna mot "stormatch" 2 som är Milan mot Barcelona.

Milan har fått in nytt friskt blod i form av Balotelli och han har börjat göra en "Messi". Det vill säga, hitta nätmaskorna i varje match. Han har gjort 4 av Milans senaste 5 mål i Serie A och då var det femte målet ett självmål... Om vi då räknar bort Balotelli som målskytt så har alltså Milan inte lyckats göra ett enda mål på egen hand på 3 raka matcher.

Då kan man ju tänka sig att Balotelli ska sätta ett par strutar mot Barcelona ? Nej, det blir tyvärr omöjligt. Han får nämligen inte spela i Champions League för sitt Milan. Man får helt enkelt lita på lirare som Pazzini och El Shaarawy men med tanke på deras nästintill iskalla form så blir det nog tufft.

Men det positiva är att laget inte gärna förlorar. Ingen förlust sedan den 22:a december 2012 och man har bara förlorat en enda match sedan den 17 november 2012 ! Nu gäller den här statistiken enbart i ligaspelet men det ger ändå en bild över hur Milans formkurva ser ut. Även 6 raka vinster på hemmaplan imponerar. I CL har det gått en aning trögare och här lyckades man inte vinna någon match på hemmaplan på 3 försök !

Vad ska man säga om Barcelona som inte redan har sagts ? Man leder La Liga i överlägsen stil och man har en liten trollkarl som gör precis som han vill på planen. Mot Granada i helgen så gjorde Messi 2 nya mål och vände ett 1-0 underläge till en 1-2 vinst. Det är en fantastisk spelare! MINST SAGT !!!

Idag är man storfavorit trots bortaplan och det anser jag vara lite märkligt. Tar vi gårdagens match som exempel så fick man runt 1,90-2,0 i odds på en Bayern München vinst på bortaplan. Jag anser att Milan har ett mycket bättre försvarsspel än Arsenal och Bayern Mûnchen är inte precis sämre än Barcelona skulle jag vilja säga...

Så 1,50 på en bortavinst är vansinnigt lågt och skulle Messi bli skadad på uppvärmningen kan man väl förvänta sig en höjning till 2,50...

Milan har haft svårt att göra mål i CL spelet och när "Barca" står för motståndet lär det väl inte bli lättare.

Matchbilden borde bli att Milan drar sig tillbaka trots hemmaplan och Barcelona vill och trivs ganska bra med att föra matcher. Tradingmetoden "Fegisen" känns mer än solklar idag! Är man nybörjare inom sports trading på Betfair så är "Fegisen" riktigt bra då den är lätt att förstå, man riskerar aldrig några stora summor och man vinner nästan alltid :)

På bara en helg kan jag använda den här metoden 5-10 gånger med mycket goda resultat !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar