torsdag 14 februari 2013

Celtic vinner Champions League till 4 gånger pengarna !

Jag surfade precis in på Champions League marknaden "Vinnare 2012/2013" för att se vad Juventus hade för odds. Som de flesta vet så vann Juventus med 0-3 över Celtic och är därmed så gott som klara för kvartsfinalen. Jag hade därför tänkt att köra en trade för att vinna 1 tick. Jag har nämligen köpt in mig på oddset 11,5 för 1000€ och och nu ligger exakt samma summa på BOKA sidan till oddset 11,0. Skulle mina 1000€ matchas till oddset 11,0 så kommer jag att få ett så kallat "free bet" där jag vinner 475€ om Juventus skulle vinna turneringen och förlorar 0€ om något annat lag skulle vinna.

Men jag kan givetvis välja att gröna ut allting och vinna runt 40€ på samtliga lag också. Det känns mest troligt att jag skulle agera så...

För en sak är säker, och detta har jag sett gång på gång, att om Juventus skulle ta sig vidare till kvartsfinalen så kommer oddset att sjunka minst 1 tick. Det vill säga, från 11,5 till 11,0. Ibland sjunker det även 2 eller 3 tick men det är sällsynt. Chansen är ju ganska stor att Juventus tar sig vidare. Celtic behöver vinna med 0-3 i Turin för att få till en förlängning. Mirakel har skett tidigare, men inte så stora...

Returmatchen är inte förrän om ungefär 3 veckor men förhoppningsvis så kommer jag inte att behöva vänta så länge på att tjäna mina cash på den här marknaden. Jag vet även att mina pengar ligger långt fram i "pengakön" så jag är ganska säker på att det blir matchat innan avspark. Men skulle inte detta inträffa så är det ingen katastrof precis. Det är en väldigt säker tradingstrategi med andra ord :)


Som ni ser på bilden här ovanför så tyckte någon att oddset 4,0 för att Celtic skulle gå och vinna var en mycket bra investering !!! Hela 509€ har matchats till det fantastiska oddset och man kan ju undra vad det är för kokosnöt som tyckte att det var ett prisvärt odds !!?? Men personen på "boka sidan" blev nog desto gladare.

Om vi säger att samma person fick 509€ matchat så kan han eller hon gröna ut sig på oddset 1000 just nu. Då blir den garanterade vinsten ungefär 480€ ! Men hade jag varit i den positionen så hade jag nog gamblat och låtit positionen ligga kvar tills Celtic blir utslagna ur tureringen.

Jag hade gärna viljat ställa frågan "Hur tänkte du nu?" till personen som SPELADE Celtic till 4,0 i odds. Hur jag än tänker så kan jag inte få för mig att oddset skulle vara prisvärt..... ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar