torsdag 14 februari 2013

Funderar du på att bo på hotell i Umeå ?

Umeå är ännu en av våra vackra städer som vi har i Sverige. Det är en stad som är känd för sitt kulturarv och för något år sedan så var Umeås damlag ett av de allra bästa i världen. Men det var på den tiden då världens bästa spelare, Marta, huserade i klubben. Idag är läget tyvärr en aning annorlunda...

Ska man besöka Umeå så finns det en hel del roligt att hitta på med. Exempel på aktiviteter kan vara forsränning, skärdgårdskryssning eller en lite mer udda aktivitet som sälsafari. Där finns även ett gott utbud av restauranger för den som vill äta och dricka gott och det finns även ett gediget utbud av nattliv med många fräcka nattklubbar.

En lite udda "sevärdhet"


Ett sjukhus är kanske inte en plats man skulle vilja besöka i vanliga fall, det brukar ju inte betyda något gott. Men när man är i Umeå så borde man besöka Norrlands Universitetsjukhus. Det är ett av Sveriges allra största sjukhus med runt 600 läkare och 2000 sköterskor som jobbar där. Finns kanske inte så vansinnigt mycket att hitta på med när man är på ett sjukhus men en snabb visit är inte fel.

Önskar du att bo på hotell ?


Logiskt nog så hinner man inte med så mycket på bara 1 dag, så därför kan en hotellvistelse på något av Umeås alla hotell vara en bra idè. Precis som med mycket annat så finns det stora valmöjligheter beroende på vad man är ute efter. Du kanske önskar att ditt hotell har en trevlig spa-anläggning ? Eller att det ligger nära en golfbana ? Det kvittar egentligen vad du är på jakt efter, där lär vara något hotell som faller dig i smaken.

På webbplatsen hotellumea.net så finns det en massa information om olika hotell och där har även "gamla" gäster varit inne och röstat hur vistelsen på deras hotell upplevdes. På så sätt kan du bilda dig en hyfsat bra uppfattning över hur bra kvalité hotellet håller som du är intresserad att bo på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar