fredag 22 februari 2013

€40 är säkrade på Champions League marknaden Vinnare 2012/2013

Den 14:e februari publicerade jag ett inlägg om att jag hade SPELAT Juventus till oddset 11,5 på CL marknaden "Vinnare 2012/2013" och min tanke var att "tjäna" 1 tick. Helst innan returmatchen skulle spelas. Och jodå, nu har min motorder matchats på BOKA sidan och €40 är säkrade på denna marknad :)

Just såna här spel gillar jag starkt. Det involverar inte någon större risk då oddset nästan aldrig stiger utan antingen så håller det sig på en jämn nivå eller så, som i detta fallet, sjunker det 1 eller 2 tick. Nu beror ju detta givetvis på att Juventus vann första matchen med 0-3 mot Celtic och är så gott som vidare.

Nackdelen med såna här metoder är att det krävs rätt stora insatser för att det ska vara lönt. Jag spelade med €1000 och det kan kännas tufft för många. Men jag har ju också byggt upp min bankrulle på Betfair sedan jag började år 2009 och min första tanke var först att spela med hela mitt kapital. Men €5000 kändes inte riktigt bra. Jag ville helst ha pengar kvar på kontot så att jag kunde fortsätta trada med metoderna ifrån Fotbollspengar 5.0.

Men hade jag satsat mina €5000 så hade vinsten blivit €200 !!!

Om vi tittar på lite andra spel så kan jag tycka att det det är MYCKET märkligt att Real Madrid i skrivande stund har oddsen 6,0/6,2. Man United lyckades få till ett 1-1 resultat i Spanien och man ska spela returmatchen på Old Trafford. Då kommer frågan, hur kan du Uniteds odds vara 9,2/9,4 !!?? I min värld borde Real Madrid ha högre odds än United.

Ett annat spel, som jag själv kommer att testa, involverar Bayern München. De flesta vet säkert att Bayern vann på Emirates mot Arsenal med 1-3 och för att Arsenal ska kunna ha en chans till avancemang så krävs 3 mål mot tyskarna i returen... Inte alltför troligt enligt mig och många andra.

Bayern München är just nu favorit till att vinna hela turneringen med oddsen 4,3/4,4 men tittar på på Betfair grafen så har pengar matchats enda ner till oddset 4,0.

Alltså, om Bayern tar sig vidare så lär oddset sjunka nertill 4,0 igen. Därför har jag köpt in mig på oddset 4,4 med €2000. Jag har sedan lagt in en motorder på BOKA sidan till oddset 4,3 och förhoppningsvis kan denna order matchas innan returmatchen ska spelas. Men om den inte gör detta så lär jag sitta kvar med min position.

Skulle Arsenal få in en 0-1 boll så kommer jag att trada ut €1000 och skulle 0-2 även komma så tradar jag ut andra halvan för att inte åka på en rejäl förlust. Men förhoppningsvis så behöver jag inte tänka på detta då jag hoppas att mina pengar på 4,3 kan matchas innan start :) Det är min önskan iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar