lördag 23 februari 2013

Tradingspel nummer 43: Reading - Wigan

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Men 0-3 var ganska oväntat...

Kommentar/Analys:


Reading, som bara har 1 förlust på sina 5 senaste matcher, möter idag Wigan, som inte har vunnit sedan den 29 december 2012. 6 raka matcher är man utan någon seger. I senaste matchen blev man överkörda med 4-1 mot Chelsea.

Det är minst sagt två målglada gäng som möts. Båda lagen har nästan släppt in lika många mål. Reading har släppt in 48 stycken och Wigan är lite värre med 51 insläppta. Med tanke på att båda lagen har spelat 26 matcher så är runt 50 insläppta mål jäkligt många! Snittet ligger mellan 1,85-2,0 per match för båda lagen och det är extremt högt när det gäller Premier League.

I skrivande stund så har Reading oddset 2,72 för att vinna matchen på Betfair. Wigan har 2,82. Detta anser jag vara totalt ologiskt då Reading är det bättre laget med mycket bättre form. Man har även fördelen att spela på hemmaplan. Jag själv hade trott på odds mellan 2,20-2,40.

Med tanke på Wigans kassa form så kommer man säkert att försöka försvara sig större delen av matchen. Reading lär ha mycket boll men frågan är, kan man skapa vassa målchanser och därmed mål ?

Båda lagen ligger under "strecket" så det är lite av en "6-poängsmatch". Känns inte riktigt som om någon hade varit tillfreds med ett oavgjort resultat så man lär satsa på 3 poäng. Det hade varit livsviktiga poäng i bottenstriden!

2 kommentarer:

 1. Så fel, men ändå så rätt :)
  Bara att casha in då 0-2 kom strax efter det första målet. Sköna slantar på kontot!

  Janne O.

  SvaraRadera
 2. Det är en grej som jag gillar starkt med trading ! Fast man tror stenhårt på det ena laget så vinner man cash fast det andra laget vinner matchen :)

  Om jag hade ägnat mig åt betting så skulle jag fått stå i skamvrån efter matchen, men nu blev det ett kanonscenario istället.

  SvaraRadera