torsdag 14 februari 2013

Tradingspel nummer 34: Inter - Cluj

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: NY VINST !!! Det var den sjätte raka vinsten ! Hoppas tradingformen håller i sig ett bra tag till :)

Kommentar/Analys:


Jag trodde att jag skulle smälla av när jag såg oddsen i den här matchen! Visst, Inter på hemmaplan ska givetvis vara favorit men att laget är nedtryckta i 1,55 på Betfair i skrivande stund är totalt vansinnigt i mina ögon ! Man ska faktiskt komma ihåg att Inter gick vidare ifrån Europa League gruppspelet medan Cluj försökte gå vidare från Champions League gruppspelet...

Inter gjorde vad dem skulle i gruppspelet men dock inte mer än så. Vinster mot Neftchi och Partizan gånger 2 satt fint, men därefter förlorade man mot Rubin Kazan med hela 3-0 på bortaplan. I sista matchen blev det oavgjort mot Neftchi. 2-2 på hemmaplan.

Ska man vara realist så är det ju inte världens bästa motstånd som Inter har ställts mot. Den enda värdemätaren skulle väl vara Rubin Kazan och där lyckades man inte ens vinna av 2 möjliga försök. 2-2 i första matchen och sen som sagt en storförlust med 3-0 i Ryssland.

Det rumänska laget Cluj var ytterst nära att knipa en plats i Champions League åttondelsfinalen. Man hamnade på 10 poäng i gruppen (samma som Galatasaray) och man vann även målskillnad med 1 plusmål. Men i Champions League räknas inbördes möten före målskillnad och då Cluj spelade 1-1 mot "Gala" på bortaplan för att sedan förlora med 1-3 på sin hemmaplan så fick man respass ut ur turningen redan i gruppspelet.

Känns som att laget söker revansch efter det snöpliga uttåget...

Men där finns kvalité i truppen. Man bortabesegrade t.ex Sporting Braga som vanligtvis är nästintill omutliga på sin hemmaplan. 0-2 slutade matchen. Man tog även ledningen hemma mot Man United med 1-0 men till slut kunde man inte stå emot trycket och förlorade matchen med 1-2. Men i de 2 sista matcherna kämpade man stenhårt och fick med sig 2 vinster.

3-1 hemma mot Braga och sedan tog man en riktigt fin skalp på Old Trafford. Man "nollade" United och vann med 0-1. Nu ska det nämnas att United redan var klara och spelade med en del reserver. Men det är ändå en stark bedrift att vinna över självaste Manchester United.

Idag möter man alltså Inter och är rejäla underdogs enligt oddsen. Men Cluj har överraskat gång på gång och är faktiskt ett bra lag. Men tydligen så vill inte så många inse detta.

Inter är inte alls vad dem har varit och nuförtiden är det ett ostabilt lag som man definitivt inte kan lita fullt ut på. Men jag klagar inte, skrattretande odds på 1:an inbjuder till spel med No4-Strategin och jag kör hög insats. Ska vi prata i bettingtermer så skulle jag vilja säga 8/10 units.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar