onsdag 13 januari 2010

Än en gång... Valencia är dagens bästa spel !

Det var misstag som gjorde att Nigeria förlorade mot Egypten igår.
Efter 0-1 rätt så tidigt i matchen såg det ut som om Nigeria blev nervösa och 1-1 målet var skrattretande DÅLIGT av målvakten !Se 1-1 målet här.

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Hade inte Egypten fått 1-1 så hade matchbilden varit totalt annorlunda. Men vi har redan sett väldigt konstigt målvaktsspel hos de afrikanska lagen !
Matchen mellan Mozambique - Benin bjöd också på riktigt uselt målvaktsspel av inte minst Mozambique !

Matchen mellan Le Mans - Bordeuax blev uppskjuten igår pga dåligt väder.

Jag håller på att testa ett helt nytt system på Betfair som jag har kommit på själv. Jag testar med små insatser och hittills ser det väldigt bra ut. Lite längre fram om det visar sig att det fungerar bra så kommer jag att förklara här hur jag gör och hur ni kan göra detsamma för att tjäna pengar :) Men det ska testas först så att inte någon börjar förlora pengar för det är inte min mening när det gäller att tipsa om spel och sport trading. Jag håller er uppdaterade !

Igår fick jag spel nummer 2 av Rich Allen på SportsBettingProfessor och det var ett vinnande spel !
Vinsten blev 4$ och nu har jag 106$ på mitt konto.
Systemet har betalat sig själv redan och jag ligger +1$ med tanke på att det kostade 5$ att köpa det. Den här gången slapp jag gå över til Bet B och nästa gång blir det ett Bet A igen :)
Rich rekommenderar att man ska köpa hans NCAA system för det går grymt bra för det ! Priset för det är 97$ men jag väntar och ser om systemet som inkluderar NBA,NFL och MLB kan generera stabila vinster.

Nu ska jag inte snacka om detta längre för här kommer mina speltips för idag !

"SPELTIPSEN ONSDAGEN DEN 13 JANUARI 2010!

Kamerun - Gabon. (17:00)
Tips: UNDER 3,5 mål. (Läs om hur du ska trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål till höger)
Odds: 1,41
Insats: 250 Kronor.


Matchkommentar: Kamerun tillhör favoriterna i AM och det med all rätt !
Laget är väldigt bra med många stjärnor och då inte minst Samuel Etoo från Inter.
Alla tror på en säker seger för Kamerun här men jag tror att det blir stentufft !
Vem kan någonting om Gabon? Jag har hittat lite statistik och hur läget är i laget men det var inte lätt !
Gabon är ett hårdjobbande lag som inriktar sig på defensivt spel. Tränaren Alain Giresse har verkligen fått laget att vara disciplinerade och vänta på rätt läge att kontra in mål. Mot Kamerun förväntas ett lågt försvarsspel i början och Kamerun kommer att ha stora problem anser jag.
Afrikansk fotboll är lite oförutsägbar kan man säga och det får bli en liten insats i denna matchen. Glöm inte läsa om hur jag tradar på denna marknanden i högerspalten.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Deportivo - Valencia. (20:00)
Tips: 2
Odds: 2,48 (Betfair)
Insats: 105 Kronor


Deportivo - Valencia. (20:00)
Tips: x2
Odds: 1,35 (Betsafe)
Insats: 155 Kronor.


Matchkommentar: Ska ju egentligen inte spela cupfotboll men den hät matchen känns säker. Deportivo har enorma skadebekymmer och alla dessa spelare kommer att saknas i dagens match: Andrés Guardado,Sergio,Pablo Àlvarez,Brayan Angulo, Mista, Lassad och Riki. Diego Colotto är inte uttgaen i truppen ens. Han får vila tills den viktiga matchen mot Mallorca i helgen.
"Två spelare från Fabril har blivit uttagna till matchen och kan få chansen att representera a-laget för "Depor". Den offensiva mittfältaren/släpande anfallaren David Añon och mittbacken David Rochela är dom två som fått chansen"
Rapporter säger att Valencia ska ställa upp med bästa tänkbara lag och laget måste göra mål för att gå vidare med tanke på att första matchen slutade 1-2 till Deportivo på Mestalla. Spelare som David Villa och David Silva fixar seger !

Det får räcka med dessa spelen. Dagen idag erbjuder mest cupfotboll och alla som följer bloggen vet att cuper är inte min starka sida precis ! Det är väldigt svårbedömt hur motivation och annat är i cupmatcher och det är bättre att vänta tills det bjuds på ligafotboll. Men spelet på Deportivo - Valencia matchen kan ju inte motstås !

Dagens godbit är givetvis Sevilla - Barcelona klckan 22:00 på TV4 Sport. Men innan dess blir det fotboll från Angola på Eurosport :)

Topptipset ska lämnas in idag och mitt förslag kommer inom kort som vanligt :)

"TOPPTIPSET ONSDAG"

Spela Topptipset på Svenskaspel.se !


1. Liverpool - Reading 1
2. Newcastle - Plymouth 1 X
3. Deportivo - Valencia 2
4. Getafe - Malaga 1 X 2
5. Osasuna - Hércules X 2
6. Racing S - Alcorcon 1 2
7. Sevilla - Barcelona 2
8. Juventus - Napoli 1 X 2

Systemet kostar 72 Kr att lämna in.


Spela Topptipset på Svenskaspel.se !Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället ! Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2. Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar