lördag 16 augusti 2014

Tradingspel nummer 66 och 67: Leicester - Everton (2 olika tradingmetoder!)

Då är dagen kommen! Ny säsong av Premier League och framförallt så startar den nya sports trading säsongen på allvar idag! Nu ska tradingemetoderna från Fotbollspengar 5.0 materialet användas flitigt vill jag lova. Har du fortfarande inte fixat ett medlemskap så kan du inte få ett bättre läge då alla de europeiska ligorna håller på att dra igång nu i augusti och det är just i dessa ligor som tusenlapparna finns :)

En annan anledning för att skaffa Fotbollspengar 5.0 är att jag just nu bjuder på min sports arbitrage guide till alla köpare (under augusti månad). Du kan alltså redan den här helgen vara igång med din sports trading (bara kopiera mina tradingtips från den här bloggen om du inte vill söka efter egna lir) och så kan du även börja dra in riskfria kronor med hjälp av min kompletta arbitrage guide som jag skickar helt kostnadsfritt till dig. Valet är ditt, men som sagt, JUST NU är det perfekta läget.

Jag har även bara 2 exemplar kvar av min sports arbitrage guide så om du väntar riskerar du att gå miste om den chansen.

Nu till dagens tradingspel! Eller, för att vara helt korrekt så är det 2 olika tradinglir som är inbakade i samma match. Kan alltså bli rejäla slantar om båda sitter och efter min grundliga analys så ser jag ingen anledning till varför inte detta skulle ske!

Här tycker jag att vi har en "falsk favorit". Visst, Everton "ska" vara bättre än Leicester. Iallafall på pappret och även för att Leicester är nykomlingar från The Championship. Men tittar vi lite på resultaten och hur spelet sett ut i försäsongsmatcherna så är det stor fördel Leicester. Under sina 7 träningsmatcher har Leicester 6 vinster och 1 oavgjord... Det ska tilläggas att man inte mött alltför vasst motstånd men det är inte alls fel att möta sämre motstånd på försäsongen tycker jag. Bättre att få in vinnarmentaliteten än att möta supermotstånd där man kanske fått med sig 5 förluster och 2 avgjorda.

Så både motivation och självförtroende är på topp hos Leicester. Sen ska det även sägas att under dessa 7 träningsmatcher så mötte man faktiskt Everton på hemmaplan (precis som idag) och där vann man med 1-0 efter en riktigt stark försvarsinsats och även spelet såg långa stunder riktigt trevligt ut. Såg inte matchen men de matchrapporter jag läst indikerade detta. Så man har även skaffat sig ett psykologiskt övertag redan innan den här matchen ska dra igång.

Om det sett trevligt ut för Leicester under träningsmatcherna så är det tvärtom för Everton. 5 matcher. 2 oavgjorda och 3 förluster lyder den dystra statistiken. Försvaret har läckt ganska rejält och på de två sista matcherna har det blivit 1-3 förlust mot Celta Vigo och nu sist blev det 3-1 förlust mot Paderborn... Inga jättebra lag och 6 insläppta mål. Många är nog redan nervösa i Everton lägret skulle jag tippa på.

Som sagt, Everton känns som en otroligt bräcklig favorit och man har inte visat upp någonting under försäsongen som gör att man förtjänar favoritrollen. Inte ens mot en nykomling. Leicester känns som en "dark horse" den här säsongen och det ska bli spännande och se vad laget kan uträtta.

Sen med tanke på hur matchbilden såg ut i träningsmatchen mellan Leicester - Everton så känns det som något liknande kan inträffa igen. Everton har förmodligen arbetat ganska rejält med försvarsspel då man som sagt har släppt in 6 mål på sina 2 senaste matcher.

Jag väljer därför att använda mig av 2 olika tradingmetoder i dagens match. Finns inga tvivel om att båda dessa borde passa helt perfekt.

Jag hoppas kunna starta Premier League säsongen med en jackpott och siktet ligger inställt på runt 1000 lappen i inkomst :)

Tradingmetod: Falska Favoriter och 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring samt en 75% försäkring när det gäller "falska favoriter"

Resultat: VINST PÅ BÅDA LIREN !!! Inga problem med 15-Minuters-Metoden. Enkla cash. Falska Favoriter metoden levererade inte lika enkla pengar då man var tvungen att agera under matchens gång men till slut kunde man även gå plus med den metoden. Men ändå inte riktigt nöjd då min matchanalys inte stämde... Blev sammanlagt +350 kr.

9 kommentarer:

 1. Roligt att de stora ligorna i europa drar igång igen.
  Bra analys och val av metoder igen. Många gånger inleder lagen som stigit till Premier League sin säsong mycket bra. Man vill alltid verkligen visa att man hör hemma där och sätta ner foten ordentligt för att sätta sig i respekt och förmedla att man inte tänker skänka några billiga poäng, så metoden Falska Favoriter kan vara en bra strategi.

  Jag vill dock höja ett varningens finger för att gå in för tungt i matcherna såhär i början av ligan. Träningsmatcher i all ära, men det finns inte mycket statistik att gå på. Oväntade resultat blandás med rena utskåpningar och det hela fladdrar lätt lite hit och dit. Mer osäkert helt enkelt.
  Jag ryggar naturligtvis dina spel, men håller mig till en mer försiktig satsning än jag brukar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller helt med dig Janne. Träningsmatcher säger egentligen inte så mycket då det är en helt annan atmosfär när första PL matchen ska spelas för båda lagen. Jag "dundrar" inte heller in någon större summa men med tanke på att Everton möter en nykomling på bortaplan och med halvdunkel form så känns spelet riktigt bra.

   Jag borde nämnt att insatsen inte skulle vara alltför hög. Ska jag komma ihåg till nästa gång.

   Radera
  2. Äsch, var och en hanterar sin moneymanagement som den vill naturligtvis. Och speltipsen är bra! Man kan säkert följa sin tradingplan vad gäller insatser och risk som man brukar, det är inget fel i det. Jag är oftast lite försiktigare i början av säsongen innan det hela har stabiliserats lite mer och man ser hur lagen spelar i ligan. Men återigen, det är jag det, och vem säger att mitt sätt är det rätta? :)

   Radera
  3. Absolut, men kan alltid vara bra, inte minst om man är nybörjare, och veta vilken nivå man ska lägga sig på.

   Det borde alla vara tycker jag. Efter 5-6 omgångar så brukar man kunna läsa av hur resten av säsongen ska se ut på ett ungefär. Då blir det också lättare att hitta prisvärda och "trygga" spel :)

   Radera
  4. Ja, så är det. Endel proffstraders i England lirar överhuvudtaget inte på den egna ligan förrän nåt slag i mitten av September, just för att de vill se ett antal omgångar först.
   "Sommarligorna" i Sverige, Norge, Island och i viss mån Finland är däremot nu bra ligor att trejda ett tag, sen växlar man över till de Europeiska när de har stabiliserat sig och de Nordiska ligorna närmar sig slutet då de igen blir lite mer oförutsägbara som alla ligor blir.

   Radera
  5. Här är för övrigt en artikel på STL som handlar om just detta med att växla över mellan olika ligor.

   http://sportstradinglife.com/?p=8215

   Radera
  6. Gu va skönt med 2-2 i 86' Va lite orolig för 1-3 mål :( såg dock inte matchen,
   Bra spel :D

   Radera
  7. Min analys var väl sådär. Blev "svängigare" än jag trodde. Man fick va lite aktiv under matchens gång så vinsten krymptes en del, men som vi traders säger, better safe than sorry :)

   Men 15-Minuters-Metoden levererade iallafall som den skulle så där blev det en säker vinst . Bara trist att oddset driftade upp innan matchstart.

   Idag ska jag försöka leverera klockrena lir iallafall! Mycket matcher!

   Radera
  8. 15-min gav bra och enkelt resultat. Jag hade satsat så försiktigt innan, så strax före matchstart när oddset stigit så gjorde jag en tilläggssatsning till bättre odds. Resultatet blev ju klockrent och en säker vinst!

   Matchen i övrigt krävde ju som du säger lite "handpåläggning", men levererade till slut. Bra lir i vilket fall som helst.

   Radera