tisdag 12 januari 2010

SportsBettingProfessor.

Idag fick man spel nummer 2 levererat till mailen från Rich Allen som säljer SportsBettingProfessor.

Just nu kan man testa systemet för 5$ i 30 dagar ! Jag har köpt det för 5$ och tänker hålla alla uppdaterade om hur det går och om det är värt att köpa.

Mitt startkapital var 100$ och första systemspelet gick bra så nu ligger jag på 102$. Idag återgår man till Bet A igen och hoppas på vinst. Blir det vinst så vinner jag 4$.

Testa SportsBettingProfessor För Bara 5$ Idag !.Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället ! Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2. Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar