lördag 30 januari 2010

Montpellier - Marseille. (Frankrike/Ligue 1) (21:00)

Det blir ett sent tips idag, har tyvärr inte hunnit lägga in tips tidigare idag och det var riktigt synd för jag hade vunnit på 3/3 ! Så är det, men ibland får annat gå före.

Jag har iallafall ett prisvärt spel på Montpellier - Marseille.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: BOKA X.
Odds: 3,35
Insats: 100 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Efter 49 minuter gjorde Montpellier mål och man kunde stänga matchen till en vinst :) VINST: 20,99 Kronor!!!


Matchkommentar: Montpellier började Ligue 1 riktigt bra och gjorde en massa mål i början av säsongen men nu har det avtagit lite. Mycket pga att spelarmaterialet inte räcker till. Skador har även oroat men nu är de flesta tillbaka i spel.
Marseille kan väldigt mycket i sina bästa stunder och det har laget verkligen visat. Niang har varit osäker men är spelklar till kvällens möte. Enligt tränaren blir det full fart framåt trots bortaplan och ett mål tidigt skulle inte förvåna mig.
Efter första målet, trada ut och ta vinsten :) Kvittar vem som gör det.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar