lördag 2 januari 2010

Topptipset lördag !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

"TOPPTIPSET LÖRDAGEN DEN 2 JANUARI"

Spela Topptipset på Svenskaspel.se !


1. Middlesbr - Manch.C X 2
2. Aston V. - Blackburn 1 X
3. Blackpool - Ipswich 1
4. Huddersf. - West Brom 1 2
5. Milton Ke - Burnley 2
6. Nottingh. - Birmingh. 1 X
7. Portsmo. - Coventry 1 2
8. Wigan - Hull X 2

Systemet kostar 64 kronor att lämna in.

LYCKA TILL !

Spela Topptipset på Svenskaspel.se !Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar