fredag 22 januari 2010

Holländsk fotboll och pengarna tillbaka !

Gabon var rätt uddlösa framåt igår och Zambia förtjänade faktiskt vinsten och vidare avancemang i turneringen.

NBA spelet satt med god marginal (Nuggets vann med hela 20 poäng) och den första vinsten blev inkasserad :) Det gick grymt snabbt att få tillbaka pengarna ifrån Clickbank ! Redan idag skicka dem mail att jag fick tillbaka mina 5$ ! Det brukar inte gå så fort men det var ju inte fel :) Det är de bästa om man köper en digital produkt hos Clickbank. Man har alltid 60 dagar på sig om man vill ångra köpet. Jag har köpt massor av digitala produkter och sen begärt pengarna tillbaka. Men jag har även hittat riktiga guldkorn som jag har behållt för mig själv. ¨På tal om guldkorn, jag har hittat ett helt nytt betting system som man kan testa riskfritt i 60 dagar. Det handlar om Betfair. Jag hade tänkt att testa och se vad det är för något :)


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


FOTBOLLSTIPSEN DEN 22 JANUARI 2010

Fortuna Düsseldorf - Union Berlin (Tyskland/Bundesliga2) (18:00)
Tips: 1
Odds: 2,08 (Betfair)
Insats: 75 Kronor.


Kommentar: Düsseldorf är ett lag som jag verkligen gillar. Laget spelar alltid en anfallsrik fotboll och skapar massor ab målchanser i varje match och mot motstånd som Union Berlin ska det bara bli en vinst. Hemmalaget dras med 3 skador men 3 av dem är på resrever.
Union Berlin besegrade Oberhausen i förra matchen och tog 3 väldigt viktiga poäng. Men segern blev dyrköpt, 2 spelare utgick skadade och är ytterst tveksamma inför den här matchen. Sen innan är även 3 andra spelare borta pga olika anledningar. Jag har tyvärr inte fått fram namn på dessa spelare. Fast att Berlin har bra form blir det väldigt svårt att ta poäng mot Düselldorf som har 7-2-0 på sin hemmaplan.De Graafschap - Helmond Sport (Holland/Jupiler League) (20:00)
Tips: 1
Odds: 1,58 (Betfair)
Insats: 55 Kronor.


Kommentar: De Graafschap gör snittar ungefär 2,0 mål per match och släpper in 0,86 mål per match. Laget ligger 1 i den defensiva ligan och ligger på tredjeplats inom den offensiva ligan. Krydda det med att laget leder Jupiler League. I förra matchen åkte De Graafschap på en riktig tung hemmaförlust (1-4 mot Zwolle) och tränaren hade skällt ut spelarna efter match. Tror att det blir mycket bättre inställning idag !
Helomond Sport har förtvivlat svårt på bortaplan. Laget gör rätt mycket mål men problemet är att dem släpper in fler ! Uppemot 6 spelare kan saknas idag och mot ligans bästa lag ska det väl inte kunna bli några poäng?

Spel ifrån NBA blir det ikväll.

LYCKA TILL !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet. Gör en insättning på 300 SEK.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar