onsdag 6 januari 2010

Matcher från Asien och Spanien.

Det gick väldigt bra igår ! Modena vann med 1-0 och det var bud på fler mål många gånger under matchen.

Jag vet inte riktigt vad Stoke spelarna hade ätit eller druckit i första halvlek ! 3-0 och ett gigantisk övertag. Det var lite förbryllande. I andra halvlek blev det lite nerv i matchen när Fulham gjorde 3-1 och 3-2 med 5 min kvar. Men Stoke höll undan och vann välförtjänt.

Jag ångrar att jag inte la in ett spel på Barcelona - Sevilla. Hade tänkt att spela x2 hos Betsafe till odds 2,86 ! Men det är lätt att vara efterklok. Jag trada på matchen istället med hjälp av fotbollspengar och det blev riktigt lyckat :)

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Idag är det tidiga matcher på schemat och även Topptipset står på agendan. Tidig inlämning , redan klockan 14:55. Tänk på det.

Här kommer tipsen för idag.

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

"SPELTIPSEN ONSDAGEN DEN 6 JANUARI 2010"

Libanon - Vietnam.
Tips: 2 (+1,0) (Betsafe)
Odds: 1,55
Insats: 120 kronor.


Kommentar: Libanon är inget höjdarlag precis och laget har inte tagit poäng på evigheter ! Sist mot Kina gjorde laget en hyfsad insats men är fruktansvärt ineffektiva framför mål. Libanon ligger sistmed 0 poäng i gruppen och har inte någon chans att kvalificera sig. Vietnam är ett roligt lag att titta på. Det är offensiv fotboll blandat med en väldigt disciplinerad defensiv. Laget har chans att kvalificera sig men då krävs en seger i detta möte. Därför känner jag mig väldigt säker med +1 i handikapp :) 1,55 är rent för högt för att avstå !

Alcorcon -R.Santander.
Tips: 1
Odds: 3,60 (Betfair)
Insats: 55 Kronor.


Kommentar: Som alla säkert vet om så besegra Alcorcon självaste Real Madrid med 4-0 på sin hemmaplan ! Det kommer säkert R.Santander att tänka på så någon underskattning blir det ju inte. Ligaformen för hemmalaget är riktigt bra om dem imponerar stort efter vinsten mot Real Madrid.
Racing Santander satsar inte helhjärtat på cupen och det såg man inte minst mot Salamanca i förra omgången där laget hade tur. Tuff match att vänta och 1-0 eller 2-1 till Alcorcon?

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Recrativo De Huelva - Atletico Madrid.
Tips: 2
Odds. 2,08 (Betfair)
Insats: 95 kronor.


Kommentar: Recrativo har miserabel form i ligan och det har inte blivit en vinst på de 6 senaste försöken. Laget har även problem med målskyttet och behöver rusta upp laget med nya spelare. Recrativo satsar inte så stort på cupen med tanke på att det går dåligt i ligan och spelare kommer att vilas.
A.Madrid vann över Srvilla i helgen och det behövdes efter en tid av dåliga resultat. Tränaren har aviserat en stark startelva och om Agüero är frisk nog så ska han starta. JÄTTEPLUS ! Spelvärd tvåa tycker jag till ett miniöverodds. Tycker att det bör ligga på 1,85 - 1,95 .


Topptipset ser riktigt intressant ut idag och det kommer att läggas upp här när jag har gått igenom det :)

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar