lördag 2 januari 2010

Tillbaka efter ett litet uppehåll ! Vinster gäller idag :)

Då var man igång igen med bloggandet ! Efter en tids vila här på bloggen så kommer jag tillbaka med full kraft :) Det har varit lite tidsbrist de senaste 2 dagarna men det kommer dock inte att hända igen.
Idag har vi Topptipset och speltips att se fram emot och det känns skönt att ligorna i Europa kommer igång igen. Det bjuds på FA Cup fotboll från England och det ska bli riktigt kul !

"SPELTIPSEN LÖRDAGEN DEN 2 JANUARI 2010"

"KOMBISPEL PÅ BETSAFE"

Nottingham - Birmingham. (16:00)
Tips: 1 (+1,0)
Odds: 1,48


Sheffield Wednesday - Crystal Palace. (16:00)
Tips: 2 (+1,0)
Odds. 1,48


Sammanlagt Odds: 2,19 Insats: 70 Kronor

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Matchkommentar: Nottingham och Birmingham har grym form båda två och det lär bli en tuff match. Jag tror fördelen av hemmaplan väger tungt i ett sånt här möte.
Sheffield W har usel form och laget kommer inte att satsa på FA Cupen har det aviserats. Crystal P har ett riktigt spännande lag och med Victor Moses i spetsen förlorar inte laget idag !

Millwall - Derby. (16:00)
Tips: 1
Odds: 2,36 (BETFAIR)
Insats: 75 Kronor


Matchkommentar: Enligt rapporter ska Millwall ställa upp med bästa laget mot Derby ! Millwall har inga skador eller avstängningar till den här matchen. Säsongen 03/04 tog sig Millwall till final i FA Cupen och det var en stor sensation. Laget satsar alltid på FA Cupen. Derby har lite skadebekymmer och enligt tränaren blir det en B-uppställning med tanke på den tuffa matchen Derby hade mot Newcastle. SPELVÄRD 1 !

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Atletico Madrid - Sevilla.
Tips: 1
Odds: 2,82
Insats: 100 Kronor.


Matchkommentar: Speluppehållet kom väldigt lägligt för A.Madrid. Laget har underpresterat hela säsongen men nu har laget fått ladda batterierna. Kun Aguero missar matchen och försvararna Ujfalusi och Juanito är avstängda. Helst Kun Aguero är ett jätteavbräck.
Sevilla brukar alltid få stora problem under den här tiden av säsongen. Som alla vet så börjar Afrikanska Mästerskapet snart och Sevilla har många spelare som ska vara med där. På grund av detta kommer Sevilla att sakna dessa: Zokora, Kanouté, Javi Varas, Luis Fabiano, Fazio, Acosta, Sergio Sanchez. Den sistnämnde är borta under obestämd tid pga. hjärtproblem. Riktigt bra 1 till grymt odds !

Jag önskar alla lycka till med sina spela idag och jag hoppas att jag kan hjälpa någon att vinna lite :)

Topptips idag, jag lägger ut min rad inom kort :)

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar