fredag 27 april 2012

Tradingspel nummer 40: Helsingborg - Mjällby

Tradingspel: Boka Oavgjort
 
Odds: 3,95 Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (13,0) och även en halvförsäkring på 1-1 (8,4) 


Resultat: RÄTT !!! Helsingborg gör 1-0 tidigt i matchen och man kan enkelt ro hem en vinst genom att gröna ut både det oavgjorda resultatet och 1-1 försäkringen. Exakt så gjorde jag också.

 
Kommentar/Analys:


Både Helsingborg och Mjällby har spelat in 8 poäng vardera och ligger på femte respektive sjätte plats i tabellen. Efter den snöpliga 1-0 förlusten borta mot Norrköping har nu Helsingborg "fått upp ångan" och har faktiskt inte förlorat sedan dess. Sist lyckades man besegera uppstickaren Åtvidaberg på bortaplan med 1-2. Formen är alltså god.

Mjällby har redan varit inblandade i ett par målkalas och i förra omgången blev det t.ex 4-3 hemma mot Djurgården ! 2 matcher innan så förlorade man med 4-2 mot Häcken på bortplan och det är just spelet på bortaplan som går en aning knackigt för Mjällby.

Idag, när man möter ett av Allsvenskans bästa lag, är där inte inget utrymme för misstag. Man måste prestera på topp om det ska bli några poäng och detta är en övermäktig uppgift tror jag. Jag tror att skåningarna utnyttjar Mjällbys givmilda försvar och vinner med 3-0 eller 3-1.

Jag hoppas kunna gröna både oavgjort och 1-1 om 1-0 kommer i första.

9 kommentarer:

 1. Hej! Nyligen hittat hit, har bara en kort fråga.

  Vad med "gröna", "gröna ut"?

  Jättetacksam för svar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Med "gröna ut" menar jag att man tradar tillbaka sin position. Efter ett mål (om favoriten gör mål) så höjs oddset på det oavgjorda resultatet så att man kan vinna pengar hur det än går i matchen.

   Sports trading termen för detta fenomen brukar kallas för gröna ut :)

   Radera
 2. Grattis till ännu en vinst:)
  Har ryggat dig ett tag och med fina resultat samt att jag tradar på en annan strategi som jag bl a grönat på 3 spel strax över 3000kr bara i dag...

  så jag undrar om du brukar trada på favoriten när dem leder med 2-0?

  Den bästa strategin enligt mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar för det Simon, det rullar på fint för tillfället.

   Oj, 3000 kr på en dag ? Det var ingen dålig summa det ! Starkt jobbat :)

   Nej, det ät ingen strategi som jag har provat precis. Får man fråga hur du agerar när favoriten tar ledningen med 2-0 ?

   Radera
  2. Vill gratulera Simon och ber om att berätta hur mycket för man riskera för att få in 3000 kr......för mig går hella tiden 100 kr upp och ner så + - 0 hella tiden så är man jävligt trött och sur förstår du:)) Snälla Hjälp lite du som är så framgånsrik:))

   Radera
 3. Hej!
  Amvänder du dig av nåt program?
  Betangel, Geeks toy eller liknande eller spelar
  du bara på sajten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå,

   Yes, BetAngel använder jag alltid. Eller, ibland använder jag bara mig av Betfairs egna sida när jag t.ex spelar med boka oavgjort strategin, men om jag In-Play tradar på någon match är det alltid BetAngel som gäller.

   Annars hade det inte fungerat. Många använder Geeks Toy och gillar denna, men jag har testat och tycker inte riktigt den passar mig. Men det är väl en smaksak antar jag.

   Radera
  2. Hej Rasmus
   Jag förstår inte vad du menar med det att du spellar på Betfairs egna sida med "Boka oavgort" men med BetAngel om du spellar in play?? Spellar man inte inplay även "Boka oavgort" det är ju viktigaste strategi att trada just in play....eller hur menar du då?

   Radera
  3. Du får ursäkta mig Simon. Det var en väldigt dålig förklaring från mig. Det jag menar är följande:

   Givetvis tradar jag In-Play på båda sätten, men skillnaden är när jag använder BetAngel så använder jag ingen strategi eller metod. Då försöker jag oftast tjäna pengar på de små oddsrörelserna i fotbollsmatcher. Om t.ex där blir det spelavbrott på grund av skada så kan man tjäna rätt bra med pengar ganska snabbt om man är snabb.

   Precis så arbetar jag.

   När jag använder mig av boka oavgjort metoden så spelar jag också In-Play men det ett förutbestämt system som jag följer hur det än går i matchen.

   Hoppas att du förstår lite bättre nu :)

   Radera