måndag 25 januari 2010

Lecce - Piacenza (Italien/Serie B) (20:45)

Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål. Läs om hur du ska trada på matchen i länklistan till höger.
Odds: 1,35
Insats: 300 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Lecce gjorde 1-0 i minut 8 men jag väntade och i minut 27-28 var oddset nere i 1,31 och då trada jag ut. Vinst: 9 Kronor !!!


Kommentar: Lecce ligger bra till i tabellen men på den senaste tiden har laget haft svårt att göra mål. Mot ett sämre lag som Piacenza kommer det att bli väldigt tufft att göra mål. Piacenza kommer nämligen att spela väldigt snålt och försvara sig matchen igenom. Matcher från Serie B är ju inte precis kända heller för sina målkalas. Jag har faktiskt aldrig lyckats få 1,35 på en Serie B match !

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet. Gör en insättning på 300 SEK.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar