måndag 25 januari 2010

Cottbus - Duisburg (Tyskland/Bundesliga 2) (20:15)

Tips: BOKA X.
Odds: 3,55
Insats: 100 Kronor.(Risken blir 255 kronor)
Resultat: FEL!!! Inget mål när matchklockan stod på 65 och då trada jag ut till en förlust. Förlust: 77 Kronor.


Kommentar: Cottbus har gjort och släppt in över 2,5 mål i 75% av alla sina matcher. Det är väldigt högt för ett lag. Samtidigt har Duisburg gjort och släppt in över 2,5 mål i 66% av alla sina matcher. Bara man tittar på det så bör detta bli en målrik tillställning. Men som sagt, det räcker faktiskt med 1 mål :)
Cottbus kan spela väldigt snålt på sin hemmaplan också. Laget har hållt nollan i 50% av sina matcher och det är lite oroande. Men Duisburg har å andra sidan bara misslyckats att göra mål i 11% av sina matcher och det offensiva spelet är väldigt bra. Jag tror på ett par mål idag. 2-3 stycken. Som ni vet nu, efter första målet i matchen (kvittar vem som gör det men man hoppas självklart på det laget som har lägst odds) så ska ni trada ut. Då ska ni vinna hur det än går i matchen :) Men... om det står 0-0 tills 65-70:e minuten så ska ni även då trada ut men då blir d'r en förlust på matchen. Ni ska då förlora lika mycket hur det än går. Men ett enda mål ska där nog kunna bli innan minut 70.


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Riktigt smart ! Spelar på en NBA match som inte ens var inatt. Hela morgonen har jag ägnat åt att försöka hitta vad den blev ;) Snacka om att vara korkad...

Alla tradingmatcher gick väldigt bra igår ! Bielefeld - Koblenz blev 4-2 ! Där ser alla hur effektiv ÖVER/UNDER 3,5 måk är. De första 10 minuterna av alla fotbollsmatcher brukar vara mållösa för det är då det "lilla" laget är som mest taggade. Hade man legat kvar med sin satsning igår hade det blivit 200 kronor förlust. Men istället är man en trader och vinner 15 kronor :) Kanske inte så mycket, men om man spelar på 3-4 matcher med samma metod på en dag och med samma insats då kan man komma upp i 100 kronor. 100 kronor per dag blir 3000 i månaden och det är väl inte helt fel? Alla vinster är ju skattefria :) Jag själv brukar spela för mellan 500-1000 kronor på ÖVER/UNDER 3,5 mål men då ska man ha en stor kassa från början. Sätter du in 1000 kronor på Betfair och sätter hela tusenlappen på ett spel och det inte riktigt går som du hade tänkt kanske du åker ner till 600-700 kronor och då kommer det ta lång tid att vända det till vinst igen.
Så vad du ska satsa beror helt på hur stor kassa du har från början på Betfair.

Synd att jag inte kunna lägga ut på bloggen hur jag spelade på Oberhausen - Augsburg. (Använde mig av Fotbollspengars metoder) Efter ungefär 12 minuter kunde jag trada ut och vinna 450 kronor hur det än gick i matchen :) Det är trading när det är som roligast !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet. Gör en insättning på 300 SEK.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar