lördag 23 januari 2010

Alla lördagens fotbollstips.

Sassuolo - Vicenza (Italien/Serie B) (15:30)

Tips: 1
Odds: 2,06 (Betfair)
Insats: 70 Kronor.

Kommentar: Sassulo har riktigt bra form ! Laget har inte förlorat på 6 matcher och 4 av dessa har slutat med en vinst. Sassulo är ett väldigt jämt och stabilt lag som nästan är lika bra borta som hemma. Inga nya skador eller avstängningar finns att rapportera. Saknar bara 2 spelare men det är långtids skador och det har inte påverkat laget avsevärt i de sista matcherna.

Vicenza saknar VERKLIGEN en eller två bra anfallare ! Dem har väldigt svårt att göra mål men defensiven är där inget fel på. På de 10 senaste matcherna har man bara lyckats göra 6 mål men också bara släppt in 7 mål. Nu saknas även 2 nyckelspelare och sen tidigare är Piotti och Manau borta.


Mainz - Hannover (Tyskland/Bundesliga) (15:30)

Tips: 2
Odds: 4,2 (Betfair)
Insats: 35 Kronor.

Kommentar: Måste bara testa den här tvåan. I veckan så har Hannover bytt tränare efter lite sämre resultat på sistone. Bruggman fick gå och Slomka har tagit över rodret. Slomka är känd för sitt disciplinerade spel och han är väldigt bra på att strukturera upp kontrongsspelet. det är just de som hannover kommer att göra, ligga och lura på kontring. Jag tror att det lyckas och även tränareffekten är stor som vil alla vet...


Stranraer - Livingston. (Skottland/Division 3) (16:00)

Tips: 2
Odds: 1,51 (Betfair)
Insats: 160 Kronor.

Kommentar: Här ska det egentligen ínte vara något snack om saken. Livingston är division 3:s bästa lag och ligger på förstaplats i tabellen. Laget har bra form för dagen. Stranraer har fått enorma problem ! Klubben dras med ekonomiska problem och massor utav spelare hotar att lämna. Dessutom har dem nästan ett helt lag på skadelistan ! Detta kan väl bara sluta på ett sätt?

Deportivo - A. Bilbao. (Spnaien/Primera Division) (22:00)

Tips: x2 (Dubbelchans)
Odds: 1,65 (Betsafe)
Insats: 70 Kronor.

Kommentar: Deportivo har ett riktigt helvete just nu ! Tränaren är ifrågasatt, spelarna är missnöjda, nya spelsystem ska ptövas, massor av skador... Ja, ni förstår säkert att det är mycket annat än fotboll som gäller i Deportivo för tillfället. I veckans match i Copan mot Sevilla prövades ett helt nyy spelsystem. 5-2-2-1.

Vi såg ju hur det gick, 0-3 och utspelade av Sevilla. Tränaren kommer att gå tillbaka i sitt gamla nu och med det menas:

Deportivo gör inte mål.

Laget har fortfarande massor av skador. Spelfördelaren Guardado är borta och då bli hemmalaget mycket sämre !
A.Bilbao har också dem många skador men det hade laget mot R.Madrid också..... Med tanke på Bilbaos form tror jag inte att dem förlorar detta.

Mycket matcher i FA-Cupen idag men jag försöker avstå cupmatcher helt. Det är väldigt lurigt och spelarna vill hellre spela ligamatcher. Iallafall de större klubbarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar