sportbloggar.info

onsdag 20 januari 2010

Dagens speltips - Glödhet bloggform !

Formen är väldigt bra och nästan alla spel sitter ! Igår var det bara Rochdale som skulle hållt sin 0-1 ledning i 2 minuter till med då gör Aldershot 1-1.
Wimbledon - Altrincham blev uppskjuten.
Riktigt sköna matcher att spela på idag och även Topptips !

Onsdagens Speltips

Panserraikos - PAOK (16:00)
Tips: 1
Odds: 11,5 (Betfair)
Insats: 35 Kronor


Kommentar: Jag bara säger VAAAAAAA????? Oddsättningen i denna matchen är totalt fel ! Visst, hemmalaget har inte vunnit på 8 matcher och formen är väl inte superbra men sist i grekiska cupen mötte dem Olympiakos (Greklands bästa lag) och då blev det vinst med 3-1 på hemmaplan ! Där ser man vad grekiska cupen betyder för de bättre lagen...
PAOK har enorma problem ! Laget är väldigt skadedrabbat och i förra matchen blev även Filimenos skadad. Lägg därtill Muslimovic, Cirillo, Papazoglou, Kresic är alla skadade samt Vierinha som är avstängd. PAOK ska möta Olympiakos till helgen och den matchen har högre prioritet än denna och därför väljer tränaren Santos att även spara spelare ! Och 11,5 på en hemmaseger var det ja.....


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Ethnikos Achnas - Apoel Nicosia. (18:00)
Tips: 1 (+1,0)
Odds: 2,30 (Betsafe)
Insats: 60 Kronor.


Kommentar: Förra mötet slutade med seger till Ethnikos Achnas med 2-0 och Apoel Nicosia måste framåt nu. I förra matchen såg Nicosia oinspirerade och loja ut. Detta gäller en cup som heter Coca Cola Cup och laget tar inte det så hårt. Ligaspelet är mycket viktigare ! Hemmalaget är dock inte "blåbärsgäng", laget besegrade Omonia Nicosia med 2-1 i ligaspelet för 2 matcher sedan och Omonia är ett av Cyperns bästa lag. Hemmalaget kommer att vara grymt taggade och det avgör utgången i matchen. Jag vet också att Achnas har råd med en 0-1 förlust men på sin hemmaplan förlorar dem inte mycket. Väldigt generöst odds tycker jag !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Boulogne - Valenciennes (21:00)
Tips: 1
Odds: 3,15 (Betfair)
Insats: 65 Kronor


Kommentar: Boulogne har börjat spela en bättre fotboll än innan och har nu 4 raka utan förlust. Valenciennes har fått problem då dem Afrikanska Mästerskapen började. Laget har fått släppt många spelare till AM och resultatet av detta har varit väldigt negativt ! På 6 raka matcher har inte laget lyckats vinna och med många avbräck ikväll blir det svårt mot Boulogne.


3 bästa tipsen idag enligt mig. Topptipset läggs upp inom kort :)

LYCKA TILL !

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet. Gör en insättning på 300 SEK.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

2 kommentarer:

  1. tja. läser dina speltips dagligen och tar oftast del av dem.

    har ett tips som du skulle använda för att förenkla (iaf för mig) när du skriver dina tips.
    om du skulle kunna skriva vad det är för sorts match som spelas samt var, tex "England/Premier League". Nu har jag ju självklart inga problem att lokalisera engelska lag men när du tipsar om ett franskt lag i andra division som jag aldrig hört talas om så tar det ett tag att hitta den, beroende på om det är liga eller cupspel osv..

    tack för en sjysst blogg!

    SvaraRadera
  2. Det ska jag tänka på framöver :) jag tackar för din åsikt och hädanefter kommer jag att skriva ut vilken liga/cup det är. Väldigt bra att du kommer med lite tips om hur jag kan förbättra och göra det lätt för mina läsare.

    SvaraRadera