söndag 10 januari 2010

Valencia är dagens bästa spel !

Riktigt fin speldag igår men nästan full pott. Det var bara Valladolid som svek ordentligt och jag hade riktigt fel i min analys. Synd med den dubbeln för R.Santander gjorde verkligen sitt jobb och vann med 1-2.
Maccabi Haifa vann med 3-0 och tog en säker seger.
Albinoleffe vann över Reggina med 2-0 och dominerade matchen stort enligt rapporter.
Ni som följde mig på Bettingbloggen såg även att jag hade ett spel på Brescia som satt fint. Tänkte lägga in det här men tiden räckte tyvärr inte riktigt till.


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Jag har fått riktigt bra feedback för att jag la upp en länk till ett bettingsystem som bara kostade 5$ att prova i 30 dagar och det uppskattar jag verkligen ! Tack för det :) Ni som inte har hört talas om detta innan kan läsa mer på den här sidan.

SportBettingProfessor

Man får ett betting system som involverar spel på NBA,MLB och NFL. Speltipsen får du direkt i din mail. För bara 5$ kan man testa det ! Jag har själv köpt det och la mitt första spel i förrgår. det blev förlust på det men nu är jag på Bet B. När killen som säljer detta skickar ut Bet B kommer jag att skriva hur det går här.

Nu kommer speltipsen för idag !

"SPELTIPSEN SÖNDAGEN DEN 10 JANUARI 2010"

Fiorentina - Bari (15:00)
Tips. 1
Odds: 1,75 (Betfair)
Insats: 90 Kronor.


Matchkommentar: Fiorentina började det nya året väldigt starkt och tog en 1-5 seger över Siena på bortaplan ! Mutu var tillbaka i gammal god form och gjorde även mål.
Fiorentina har lite problem med skador men truppen är bred och det ska inte märkas avsevärt.
Skadorna hos Bari är destp värre ! Alla dessa spelare kommer att missa matchen: Donda, De Vezze, S. Masiello, Kutuzov, Stellini och sist men inte minst Diamoutene som är i Afrika för att spela med Mali.
Bari gör det grymt bra med små medel men på bortaplan är laget väldigt sårbart.
Det kommer att bli riktigt tufft Bari men jag tror att det blir en knapp seger för "Viola" 1-0 eller 2-1 ?


Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.Xerez - Valencia (17:00)
Tips: 2
Odds: 1,64 (Betfair)
Insats: 160 Kronor.


Matchkommentar: Valencia åker ner till Andalusien och Jerez de la Frontera för att spela mot bottengänget Xerez.
Inför mötet med Valencia så saknas både Antonito och Michel på grund av skador och samtidigt så är Leandro ett osäkert kort in i det sista för Xerez.
I onsdagens cupmatch gjorde äntligen Vicente comeback för Valencia efter 7 månaders frånvaro ! det var en efterlängtad comeback och han fick ta emot hyllningar ifrån hemmapubliken. Även Silva och Fernandes har gjort comeback.
Valencia förlorade cupmatchen mot "Depor" i veckan och anledningen till det var mest för att tränaren testade 4-4-2 uppställning. Till den här matchen kommer det att bli den "vanliga" 4-2-3-1 .
Det ska MYCKET till om hemmalaget ska få några poäng med sig härifrån och jag tror att det blir 0-3 ?

Jag kommer att lägga upp mitt Topptips förslag inom kort.

Här kommer mitt Topptips förslag för idag.

Topptipset Söndag !

1. Liverpool - Tottenham 1 2
2. Fiorentin - Bari 1
3. Juventus - Milan X 2
4. Napoli - Sampdoria 1 X
5. Deportivo - Osasuna X 2
6. R.Madrid - Mallorca 1 2
7. Tenerife - Barcelona X 2
8. Xerez - Valencia 2

Systemet kostar 64 kronor att lämna in. Det ser ut som en rätt lätt omgång men med tanke på att Liverpool - Tottenham lottas kan det bli vad som helst ! Men problemet är att urnan innehåller 12 ettor, 2 kryss och 2 tvåor. Hoppas dem hittar tvåan ;)

LYCKA TILLJag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

2 kommentarer:

  1. Jag har tradat länge med Betfair, det krävs mycket tid och tur.Därför har har övergått till att betala för tipsen.Har gjort bra resultat hittils Okt+418 units Nov+1206 units Dec+302 units.Hör av er på alkoszoks@gmail.com så berättar jag mer.

    SvaraRadera
  2. Man behöver alltid lite tur när det gäller fotbollsmatcher, Det gåt inte att komma ifrån. Men trading handlar mycket om att man kan välja sina matcher med omsorg och på så sätt vinna på väldigt många matcher. Jag vann också såna summor i början men när man har byggt upp en större kassa kan man vinna riktigt stora pengar på varje match. Men då ska man ha erfarenhet innan man börjar med större summor.

    SvaraRadera