fredag 8 januari 2010

Lika dåligt utbud idag men ett grymt erbjudande !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Det är tyvärr lika dåligt utbud av fotbollsmatcher idag. Men jag har lyckats att hitta en intressant match. Idag handlar det om trading.
Jag är förvånad att man kan spela UNDER 3,5 mål på West Bromwich - Nottingham till ett så högt odds som 1,35. Med tanke på att båda lagen knappt släpper in några mål och att Nottingham har hållt nollan i de senaste 6 matcherna laget har spelat.

Båda lagen har vassa anfallare och ínte minst Nottingham med Billy Sharp och Paul Mckenna. Men försvaren är ju som sagt riktigt bra och jag tror på en målsnål historia. Men det behöver ju bara stå 0-0 i 15 minuter ;)

"SPELTIPSET FREDAGEN DEN 8 JANUARI 2010"

West Bromwich - Nottingham
Tips: UNDER 3,5 mål (BETFAIR)
Odds: 1,35
Insats: 600 Kronor


(Matchen sänds Live på Betfair Live Video)

OBS: Jag spelar aldrig bara att det ska bli UNDER 3,5 mål. När jag använder mig av detta så tradar jag på matcherna och du kan läsa om hur du ska göra i länklistan här till höger. Med detta systemet så tjänar man pengar på 10-15 minuter. Man tjänar inte jättemycket per match men spelar man ett par matcher med detta systemet så kommer du att se hur Betfairkontot kommer att växa hela tiden :)


Igår så surfade jag runt på nätet och hittade ett betting system som inriktar sig på amerikanska sporter.
Som vanligt så står där ju att detta är bäst och du kommer att tjäna massor av pengar. Det står likadant på alla system men skillanden mellan alla andra och detta är att du kan testa systemet i 30 dagar för 5$ !!! Du läste rätt, för endast 5 DOLLAR kan du testa det i 30 dagar. (Ungefär 37 SEK)
Är du inte nöjd efter dessa 30 dagar så betalar du inte en krona till. Men om du inte vill fortsätta med detta måsta du vara noga att skicka ett mail till Clickbank (Företaget som har hand betalningen på nätet) att du inte vill fortsätta. För annars kommer du att få betala 47$ varje månad som du vill ha systemet. Allt går att läsa på webbsidan som säljer detta.
Man kan även köpa ALLT för en engångsumma av 197$ men varför göra det när man kan testa det i 30 dagar nästan GRATIS!!!???
Jag köpte systemet igår och det ska bli riktigt kul att se om man kan tjäna pengar från det.
Det är bäst att du agerar om du vill pröva det för 5$ för snart kommer erbjudandet att tas bort.

OBS: JAG VET INTE OM DETTA FUNGERAR, JAG KÖPTE DET IGÅR OCH SKA TESTA DET.

Jag kommer att hålla er uppdaterade hur det går :)

Marketshark har testat detta systemet och dem investerade 37 SEK för att köpa det.
En månad efter det så hade dem tjänat över 5000 SEK ! Med endast några hundralappar satsade på varje spel så tjäna dem så här mycket pengar. Men... Jag vill se själv om det fungerar. Jag kommer att hålla er uppdaterade om hur det går :)

Jag har STOR respekt när Marketshark skickar ut något som dem anser är bra. Det var tack vare Marketshark som jag köpte Fotbollspengar och blev Sport Trader på heltid...... Så det är inget skit som dem rekommenderar :) Men, vi får se hur det utvecklar sig.

KLICKA HÄR - TESTA DETTA BETTINGSYSTEM FÖR BARA 5$ I 30 DAGAR!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


2 kommentarer:

  1. Tjena. Jäkligt bra blogg, mycket bra tips för en rookie. Vad heter bettingsystemet som kostar 5$?

    SvaraRadera
  2. Hallå ! Man tackar :) Alltid kul när det blir uppskattat. Det heter Sportsbettingprofessor. Det verkar lovande och det ska bli kul att se om man kan tjäna lite slantar från det :) Gå in på länken "TESTA DETTA BETTINGSYSTEM FÖR BARA 5$ I 30 DAGAR!" Där får du veta mer :)

    MVH Rasmus

    SvaraRadera