måndag 4 januari 2010

Dåligt utbud med matcher idag.

Härligt ! Vinsterna rullade in igår och där blev vinst på alla tips ! Getafe gjorde 1-0 i 83 och Almeria gjorde 1-0 i 89 ! GUTT.
Topptipset gick inte så bra, åkte på första matchen mellan Man United - Leeds. Det var en rejäl skräll !
Idag blir det inga tips. Måndagar brukar att vara rätt så tunna med spelobjekt och även denna. Så jag tar en paus och kommer igen imorgon.
Men där spelas ju mycket annat än fotboll, jag kommer att lägga upp spel på andra sporter än fotboll på betfairspeltips.bettingbloggen.com . Där lägger jag dagligen upp tips på alla sporter där jag finner spelvärde.
Jag håller på med en webbsida/blogg där jag kommer att dela med mig av alla mina tips.

Jag har skrivit om ett riktigt generöst erbjudande från Nordicbet innan och det har blivit väldigt populärt och uppskattat bland läsarna !
Om du blir ny kund på Nordicbet just nu så får du 300 SEK at spela för. Du kan spela på fotboll,ishockey,basket eller någon annan sport som du gillar. Vinner du på ditt spel så får du behålla vinsten men förlorar du får du inom 24 timmar 300 SEK tillbaka på ditt konto ! Inga frågor eller konstiga krav, du får 300 SEK att spela för HELT RISKFRITT ! Man har inget att förlora ! Nordicbet kommer snart at ta bort detta erbjudande så ni vet.

Som sagt, imorgon kommer jag tillbaka med speltips :)

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar