söndag 3 januari 2010

Man ska både ha lite tur/otur !

Det blev både lite tur och otur på gårdagens spel. Kombispelet satt fint till finfina oddset 2,19. Enligt rapporter hade Millwall 2 ramträffar men matchen slutade ändå 1-1.
A.Madrid - Sevilla var en väldigt jämn match men när tiden stod på 93:20 gjorde A.Madrid mål ! TACK FÖR DET :)
Det blev en stabil och härlig vinst igår ! Topptipset gick inte alls som jag hade tänkt mig. Trodde att det skulle bli fler skrällar. Men jag ger mig inte, Topptipset idag också och jag laddar in en rad !
Men först av allt ska jag lägga ut mina speltips till alla intresserade :)

"SPELTIPSEN SÖNDAGEN DEN 4 JANUARI 2010"

Match:Almeria - Xerez.
Tips:: 1
Odds: 1,82 på Betfair.
Insats: 109 Kronor.


Matchkommentar: Almeria har verkligen behövt juluppehållet för att samla krafterna och jag tror att laget kommer att spela grym fotboll ikväll. I förra matchen tappade Almeria spelet helt i andra halvlek mot Espanyol och det är lite oroväckande men jag tror att det inte ska vara någon fara med formen. Inte mot sånt här motstånd.
Xerez är Spaniens sämsta lag och spelet stämmer inte alls. Laget har inte materialet till att vara i högsta ligan och mot Almeria krävs väldigt mycket för att det ska bli någon poäng överhuvudtaget.

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Sporting Gijon - Malaga.
Tips: x2 (Dubbelchans)
Odds: 1,75 på Betsafe.
Insats: 81 Kronor.


Matchkommentar: Malaga tog en vinst i sista matchen innan uppehållet och tränaren poängtera att det var väldigt viktigt för klubben och för alla spelares självförtroende. Endast 2 spelare kommer att saknas i kvällens möte mot Sporting och de är Jesús Gamez och Obinna. Den sistnämde är iväg på Afrikanska Mästerskapet.
Sporting har lite spelare som frågetecken och en av dem är vasse Bilic.
Malaga känns lite vassare för dagen och en förlust idag tror jag inte alls på. Väldigt bra "x2" odds !

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


"KOMBISPEL FRÅN BETFAIR"

A.E Paphos - APOEL Nicosia: 2 (1,41)
Getafe - Valladolid: 1 (1,77)

Sammanlagt Odds: 2,51 Insats: 107 Kronor.


Matchkommentarer: APOEL har som bekant spelat i Champions League och gjorde det väldigt bra ! Har imponerat stort på mig och en sån här match vinner laget med 2 bollar eller fler.
Getafe har grym form och mosar det mesta för tillfället. Mot Valladolid blir det full fart framåt och jag har svårt att se Valladolid stå emot i 90 minuter !

Topptipset kommer att läggas upp inom kort :)

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar