tisdag 5 januari 2010

Tjäna pengar på fotboll !

Idag har jag hittat lite smått och gott som jag tänkte lägga mina pengar på. Dagens godbit är givetvis Barcelona - Sevilla på TV4 Sport klockan 22:00 :)

"SPELTIPSEN TISDAGEN DEN 5 JANUARI 2010"

Modena - Cesena
Tips: 1
Odds: 2,32 på Betfair.
Insats: 65 Kronor.


Matchkommentar: Modena är väldigt starkt på sin hemmaplan och det är inte många lag som lyckas ta poäng på deras hemmaplan. Nu möter Modena Cesena som ligger på tredjeplats i Serie B med rätt bra form. Men problemet för Cesena är att 7 spelare saknas till den här matchen ! Det är 4 ordinarie och den här uppgiften blir riktigt tuff fast att Cesena har formen. Mycket bra 1 enligt mig !

Stoke - Fulham.
Tips: 1x (Dubbelchans från Betsafe)
Odds: 1,46
Insats: 110 Kronor


Matchkommentar: Stoke tog en efterlängtad vinst hemma mot York i FA-Cupens tredje omgång. Ricardo Fuller fick igång målskyttet och nu gäller det att de lossnar för Fuller i Premier League också.
I bortalaget hittar vi dessa på skadelisten: Pantsil, Kamara, Ki-Hyeon och Davies. Pantsil har varit riktigt bra på sistone och det är ett tungt avbräck.
Stoke ställer upp med bästa laget enligt rapporter och jag tror att The Potters inte förlorar den här matchen.

Jag skulle vilja dra in ett spel på Barcelona - Sevilla men den känns rent för osäker med tanke på att Barca tappade poäng i helgen och spelet såg lite darrigt ut. Men jag kanske lägger in ett spel lite senare ikväll.

Har du utnyttjat Unibets erbjudande inu??? Du får 150 Kr att spela för, missar du spelet sätter Unibet in 150 Kr till ditt konto inom 24 timmar !!!Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.
BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar