söndag 31 januari 2010

Sevilla - Valencia. (Spanien/Primera Division) (21:00)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: BOKA X.
Odds; 3,55
Insats: 200 Kronor. (Risken blir 510 Kronor)
Resultat: RÄTT!!! Efter knappt 20 minuter tar Sevilla ledningen och oddset rusar upp i 4,9 ! Jag tradar ut och kommer att vinna hur det än går i matchen :) VINST: 52,35 SEK !!!


Kommentar: Sevilla får tillbaka många spelare som har varit iväg på Afrikanska Mästerskapen och det är ett stort plus ! Det är mest de kreativa spelarna som Zokora, Kanouté med fler som jag menar.
Sevilla snittar 1,7 mål på sin hemmaplan och med tanke på att spelare kommer tillbaka känns som om det kan bli ett par mål idag också. Sevilla har en förmåga att alltid lyfta sig mot bättre motstånd som till exempel Valencia.
Valencia har ett imponerande bortafacit och har bara förlorat en enda match på hela säsongen ! STARKT !
Bortalaget snittar 1,8 mål på bortaplan och det är nästan bäst i hela ligan ! Chanserna för en chansrik och målrik match är goda med andra ord ! Glöm inte trada ut efter första målet för att göra en garanterad vinst och står det 0-0 mellan 65-70 minuten så trada ut till en förlust.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar