måndag 18 januari 2010

Utvisningar igår och måndagens spel.

Riktigt kasst av Zaragoza igår ! Dem fick spela ungefär 40 minuter med en man mer och ändå lyckades laget inte peta in en enda boll fastän Xerez saknade hela sin ordinarie backlinje. DÅLIGT !
Även Parma fick en man utvisad mot Udinese men dem lyckades få med sig 0-0. Var faktiskt rätt så nära att vinna...
Lumezzane gjorde jobbet och vann med 1-0 efter mål i 80:e minuten.
Mallorca kan INTE förlora på sin hemmaplan och tog en 2-0 seger över ett blekt Deportivo.
1860 München fick 2-2 men Juventus var fruktansvärt dåliga och hade nästan inte en enda målchans på hela matcher ! Det blev förlust där och ingen lycka på kombispelet.

Rich skickade ut 2 spel som man skulle spela igår. Det blev förlust på båda två och nu får man övergå till Bet B nästa gång.

Mitt egna tradingsystem som jag använder mig av på Betfair ser bra ut. Igår blev det sammanlagd vinst och ni ser hur det går för mig i högerspalten.Nya fräscha spelatips idag och här kommer dem !

Mali - Malawi. (17:00)
Tips 2 (Handikapp +1,0)
Odds: 1,94
Insats: 65 Kronor.


Matchkommentar: Detta är Malis sista chans att ta sig vidare ifrån gruppen och en seger är ett måste ! Men ni som har följt AM har också sett Malis offensiva spel... Laget har fruktansvärt svårt att komma till avslut och spelarna ser loja ut. Även stjärna Kanouté är ett osäkert kort inför match.
Jag trodde faktiskt på Malawi innan turneringen och efter 3-0 i öppningsmatchen mot Algeriet kändes det riktigt härligt ! Laget har fantasirikt spel och hittar alltid nya vägar att spela sig igenom försvar. Riktigt roligt lag att titta på :)
Malawi kommer att kämpa i den här matchen och med Malis form tror jag laget inte vinner.Hansa Rostock - Bielefeld: 1x (1,42)
Le Havre - Tours FC: 1 (1,80)


Sammanlagt Odds: 2,56 Insats: 55 Kronor.

Matchkommentarer: Hansa Rostock såg bra ut innan uppehållet och tog poäng mot topplag i serien. Till den match finns inga skador eller avstängningar.
Bielefeld började grymt starkt men har efter det visat väldigt dålig form. På den 6 senaste matcherna har laget 0-3-3. Har inte vunnit på väldigt lång tid ! Det blir inte bättre av att Bielefeld har 4 man på skadelistan och 1 avstängning. Här talar mycket för Hansa Rostock ! Kan även spelas som en rak 1 men jag garderar lite med 1x.
Le Havre var grymt bra spelmässigt mot Brest i förra matchen men målmässigt blev det en förlust. På hemmaplan har laget var riktigt bra. Tours är ett halvbra lag i Ligue 2. Laget saknar 4 av sina bästa spelare inför matchen och några är i Afrika. Det blir svårt för Tours detta.


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället ! Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2. Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar