onsdag 27 januari 2010

Aston Villa - Arsenal. (England/Premier League)

Aston Villa spelar väldigt defensivt och har ett av Premier Leagues bästa försvarsspel. Laget släpper endast in 0,86 mål per match och det är riktigt bra, faktiskt så är det de näst bästa i hela Premier League. (Man United är lite bättre med 0,83).

Nu kommer Arsenal på besök och det lär väl inte bli full fart framåt för Aston Villa med tanke på Arsenals grymma offensiv (2,64 mål per match säger väl rätt mycket?). Men Arsenal har lite skador, Djourou, Gibbs, Diaby, Merida, Nasri, Bendtner och Van Persie. Song och Eboué är inte tillgängliga på grund av Afrikanska mästerskapen.

Det är tunga offensiva krafter som är borta men som alla vet så spelar Cesc Fabregas i Arsenal. Han är en av världens bästa mittfältare och gör nästan aldrig en dålig match.

Här är lite intressant statistik till kvällens möte, Arsenal har bara lyckats göra 1 enda mål de första 15 minuterna av alla matcher. Det är sämst i hela serien. Men mellan minut 16-30 har laget gjort 16 mål. Så resultatet av det är att Arsenal brukar spela avvaktande fotboll den första kvarten och det är precis det vi vill som tradar på ÖVER/UNDER 3,5 mål.

Aston Villa har bara släppt in 2 mål den första kvarten så utsikterna ser bra ut för att trada på matchen . Men, vänta inte längre än max 15 minuter ! Det får bli en liten insats med tanke på att Arsenal är ett offensivt bra lag.

Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål.

Odds: 1,42


Insats: 250 Kronor.


Resultat: RÄTT !!! Efter 13 minuter trada jag ut till en vinst av 19,36 Kr !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar