måndag 11 januari 2010

Uruselt !!!

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Vad ska man säga om Elfenbenskustens insats!!!??? URUSELT var ordet. Laget hade MASSOR av chanser och lyckas inte att sätta dit en boll under 90 minuter. Det är riktigt uruselt.
Det såg ut att vara riktigt varmt när dem spela så det kan bero på det. I slutet när man trodde att Elfenbenskusten skulle sätta upp allt och försöka att få ett mål så hände där inte så mycket... Dem hade ett par chanser men jag trodde verkligen att dem skulle vara bättre.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Malawi ! Vad ska man säga om det laget?? :) GRYMT BRA SPEL IDAG ! En rättvis seger och Algeriet hade inte mycket att sätta emot. Klockrena spel på den matchen men det kom lite i skuggan av 300 Kr förlusten på Elfenbenskusten - Burkina Faso. Det blev sammalagt en liten förlust på 108 kr.

Ikväll hittar jag inget av spelvärde och nöjer mig med 2 spel idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar