söndag 24 januari 2010

Effektiv tradingmetod.

Någon som såg Deportivo - A.Bilbao igår ? Bilbao skulle ha gjort 3-4 mål efter första halvlek men ordet ineffektivt passar nog rätt bra... Givetvis gör Deportivo mål i andra och vinner matchen. Fotboll är inte rättvis. Men, det är ju mål som räknas och Bilbao gjorde inga (Deportivo gjorde självmål)

Jag hade tänkt att sluta lägga upp matcher med 1,X eller 2. Det är inget bra sätt om man vill tjäna pengar och det känns som om jag står och stampar på samma ställe hela tiden. När jag har vunnit 2 matcher så förlorar jag 2 osv...
jag tänkte enbart lägga upp matcher som jag ska trada på istället. Jag hade mer än gärna lagt upp alla matcher som jag tradar på men det är inte möjligt på grund av att jag använder mig av metoder som går att hitta i Fotbollspengar.
Men jag ska iallafall försöka hitta matcher på ÖVER/UNDER 3,5 mål och givetvis den klassiska "Boka Krysset". Det går att hitta massor av matcher med låga odds på att boka kryss. Men då gäller det att det blir mål i matcherna om man ska kunna tjäna pengar. Ingen fara, jag går igenom all statistik som behövs och lägger ut vilka matcher som är riktigt spelvärda.
Du behöver inte göra någonting :) Förutom då att lägga in spelet på Betfair ;)
Varje dag går jag igenom alla matcher och försöker hitta prisvärda spel till min trading. Sen sitter jag också och letar skador,avstängningar,dagsform,statistik osv. Det blir dubbelt jobb så att säga. Lite onödigt, eller hur?
Så jag har bestämt mig för att hitta matcher ENBART att trada på. Det är mycket lönsammare och roligare än att lägga in en 1 och hoppas på turen...
När man ska hitta en match att trada på MÅSTE man ALLTID välja Dagens in-Play. På så sätt kan du påverka ditt spel under matchens gång. Idag till exempel, ska du leta efter Söndagens In-Play Kupong på Betfair.

DÅ KÖR VI !

Tradingmatch 1: Bielefeld - Koblenz. (13:30) (Tyskland/Bundesliga 2)
Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål.
Odds: 1,40
Insats: 200 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Trada ut efter 11-12 minuter. VINST: 15 Kronor !!!


Kommentar: Bielefeld är ett väldigt snålspelat lag. Dem släpper nästan inte in några mål men gör heller inte så många. Är inne i en formsvacka och har inte vunnit på länge. Endast 25% av matcherna laget spelar på sin hemmaplan slutar med ÖVER 2,5 mål. 25% är inte mycket...
Koblenz bortamatcher slutar med fler mål 62% av alla matcher och det är rätt högt. Men nu möter dem ett topplag och kommer att börja väldigt defensivt. Med tanke på Bielefeld svaga form ska Koblenz kunna hålla 0-0 i 10-15 minuter. Det är ju det enda som behövs för att vinna på matchen ;) Men jag tror på ett målsnålt möte. När man tradar på ÖVER/UNDER 3,5 mål är det rätt viktigt att välja matcher med odds ÖVER 1,35 om man ska använda sig av denna smarta metoden effektivt. (Läs i högerspalten om hur du ska trada på denna marknaden)


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet. Gör en insättning på 300 SEK.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar