fredag 15 januari 2010

Bundesliga och Bundesliga 2 är igång igen.

Det blev inte alls som jag hade tänkt mig i matchen mellan Mali - Algeriet. Båda lagen behövde en vinst och jag förvänta mig full fart framåt från början men det var LITE fel analys...
Båda lagen var väldigt försiktiga och Algeriet täckte alla ytor väldigt bra. Mali är mästerskapets stora besvikelse och det är inte alltid så många stjärnor kan spela ihop.
Jag satt och fundera igår medan jag följde matchen på vad jag egentligen hade spelat på... Båda lagen ska göra mål till oddset 1,85. Det är inget bra spel tänkte jag !
Så det kommer inte bli fler spel från den marknaden på Betfair. Det krävs för mycket till att få rätt och oddsen är för dåliga. Det går att hitta MYCKET bättre spel på andra marknader.

PrivatVPN.se.Udinese - Lumezzane stod 0-0 väldigt länge och det blev lyckad trading på den matchen. Efter 14-15 minuter agera jag och tog en "greenout". Där blev då grönt på båda sidor och vinsten blev 31 Kronor. Jag spelade innan match till 1,50 och därefter trada jag ut till boka oddset 1,36.

Fick ett mail från Rich Allen igårkväll att det inte blev något spel igår på NBA. Där var ingen match som passa in på systemet. Idag är där desto fler match att välja på och vi får se ikväll om det blir någon match.

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


"SPELTIPSEN FREDAGEN DEN 15 JANUARI 2010"

Union Berlin - Oberhausen. (18:00)
Tips: 1
Odds. 1,75 (Betfair)
Insats: 80 Kronor.


Matchkommentar: Äntligen kommer Bundesliga 2 igång igen efter ett uppehåll !
Union Berlin spelade väldigt bra innan uppehållet och tog poäng mot topplagen. Laget har även spelat en träningsmatch för att hålla matchtempot intakt och där blev det en övertygande vinst mot Hannover 96 med 2-1. Siffrorna övertygade inte men spelet såg bra ut och laget skapa massor med målchanser. Nu ska man kanske inte ta en "träningsmatch" på så stort allvar men laget har inte tappat formen såg man där.
Oberhausen är ett riktigt dåligt lag som inte lyckats vinna på 8 raka matcher ! laget har bara tagit 1 poäng på dessa 8 matcher.
Oberhausen träningsspelade även dem mot Frankfurt och där blev det förlust med hela 5-1 ! Många skador stör även Oberhausen. Ett Union Berlin i bra form tappar inte några poäng på hemmaplan.

Union Berlin skador: Haker, Jahn.
Oberhausen skador: Semmler, Borutzki, Reichert, Schlieter, T. Kruse, Jamal, Luz.Bayern München - Hoffenheim.
Tips: 1
Odds: 1,50
Insats: 220 Kronor.


Matchkommentar: Efter en rätt trög inledning har äntligen Bayern München vaknat till liv igen !
Laget har gjort 22 mål på de 6 senaste matcherna och kanske utan Luca Toni så går det lättare? Sist spelade München en vänskapsmatch mot Basel och där blev det vinst på bortaplan med 1-3.
Hoffeinheim har inte alls levt upp till förväntningarna denna säsongen med tanke på att säsong 1 i Bundesliga var grymt bra ! Men säsong 2 brukar alltid vara svårast.
Bortalaget har stora problem inför match. Laget saknar viktiga spelare som Gustavo, Weis,Vorsah och Obasi. Det är nyckespelare i Hoffeinheim. Det kommer att påverka spelet och det blir riktigt svårt för Hoffeinheim att ta med sig några poäng hem från Allianz arena.

Jag testar även en "dagens dubbel" hos Betsafe. Nantes och Paderborn saknar många spelare pga av skador så det blir svårt att vinna tror jag.

Clermont - Nantes: 1 (+1,0) (1,34)
Paderborn - Düsseldorf: 2 (+1,0) (1,57)

Sammanlagt Odds: 2,10 Insats: 40 Kronor.

Jag önskar alla LYCKA TILL !

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället ! Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2. Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar