söndag 31 januari 2010

Stuttgart - Dortmund. (Tyskland/Bundesliga) (15:30)

Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål. Läs i högerspalten längst upp till höger om hur du ska göra.
Odds: 1,41
Insats: 300 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Det var en väldigt konstig marknad att trada på, oddset gick ner till 1,37 sen 10 minuter in i matchen var det fortfarande 1,37 så det var bara att trada ut och ta vinsten. VINST: 8,32 SEK !!!


Kommentar: Stuttgart har sin form i zenit och har inte förlorat på 8 raka matcher ! På hemmaplan är laget grymt svårspelat och alla lag brukar ha problem.
De första 15 minuterna av matchen har Stuttgart bara gjort 1 mål och släppt in 1.
Dortmund har också dem fin form med 2 raka segrar. Dortmund är väldigt snålt när det gäller mål på bortaplan och snittar bara 1,33 mål på bortaplan.
Matchbilden tror jag blir att Dortmund backar hem i början och att Stuttgart får ta kommandot, men med tanke på Stuttgarts målskörd den första kvarten är spel inbjudande !

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar